Descobrir ago set

 

El Descobrir dedica un monogràfic especial d'agost i setembre a la ruta de la Transpirinenca feta per l'expedició liderada pel fotògraf i realitzador audiovisual Àlvaro Sanz.  

Sapiens ago

L'equip de la revista 'Sàpiens' entre dins el túnel desconegut que hi ha al carrer de Pelai de Barcelona per explicar-te quin i per què es va construir.

Petit ago

Des que es van celebrar els primers Jocs Olímpics moderns, ara fa 125 anys, hi ha hagut molts moments brillants. T'oferim un recull d'històries olímpiques inspiradores!

Arrels3 estiu

El tercer número d'Arrels s'enfonsa a l'arrel de tot. Som aigua. Viva, lliure, calmada o salvatge. Aquest estiu ens submergim en les històries de persones que han après a conviure-hi amb harmonia. 

Descobrir Juliol 2021

El Descobrir dedica un dossier als paisatges de l'Ebre, un dels territoris amb més diversitat del país. A les Terres de l'Ebre hi ha paisatges molt diversos, i el gran riu ens proporciona un d'aquells paratges que deixen sense alè.  

Sàpiens JULIOL

Tots els misteris dels ibers. La civilització ibera va ser una de les més importants de l'edat de ferro europea, però va caure en l'oblit fins que, al segle XIX, van tenir lloc les primeres descobertes arqueològiques. Us expliquem quins enigmes d'aquesta civilització s'han resolt gràcies a treballs arqueològics recents.

Petit Sàpiens JULIOL

Ramsès II, el faraó més gran! Va néixer fa 3.324 anys, però ningú s'ha oblidat mai de la seva existència... El seu regnat va ser extraordinari! La política era ordenada, l'economia forta, els artistes creatius... Us convidem a conèixer tot sobre Ramsès II i el seu regnat. 

Cuina JULIOL

Un número especial, amb propostes refrescants, sorprenents, originals i divertides. El protagonista, el coco, una matèria primera molt important, que es fa servir a tot el planeta per a tota mena de productes. Es pot trobar en qualsevol comerç sota diverses formes, i és present en moltes especialitats de pastisseria tradicionals. 

EMA 19

Amb aquest dossier titular Balears, pretenem saber alguna cosa més del passat i el present dels mallorquins, els menorquins, els eivissencs i els formenterencs, i la seva relació amb els que parlem la seva mateixa llengua. 

  

Descobrir JUNY 2021

El Descobrir dedica un dossier a la Formentera sostenible. Les dunes, les platges del litoral, les salines... tots són refugi de nombroses espècies de flora i fauna que enorgulleixen els formenterers i sorprenen els visitants.

  

Sàpiens JUNY 2021

El català de la Stasi. Dos anys de recerca, un viatge a Berlín, un expedient de cinc-cents folis. El Sàpiens destapa les activitats d'espionatge de Jordi Banqué, un antic agent dels serveis secrets de l'Alemanya comunista. 

 

  

Cuina JUNY 2021

Els 20 xefs que continuen la revolució. La revista CUINA va néixer el 2001, just en el moment que l'esclat de la cuina catalana començava a fer parlar el món. També hi trobareu 20 plats en commemoració als 20 anys que ha complert la revista.  

Petit Sàpiens JUNY 2021

Bombers! Us convidem a conèixer la història de les dones i els homes que es dediquen a una de les professions més arriscades. També veureu com treballen, com s'equipen i com és el seu dia a dia. 

  

Cuina maig 2021

Ous frescos, un rajolí d'oli i... tot allò que vulgueu! Les truites són uns embolcalls senzills, però perfectes per encabir-hi un món de sabors per gaudir-ne en qualsevol àpat del dia.

  

Petit Sàpiens maig 2021

Les costes escarpades del nord-oest d'Amèrica són la llar ancestral d'una pila de tribus índies que fins a l'arribada de l'home blanc vivien en gran harmonia amb l'entorn. Eren uns mariners excel·lents, sabien aprofitar tots els recursos que els oferia la natura i feien unes cerimònies impressionants. 

  

Sàpiens maig 2021

La vida privada de Napoleó. Fill, germà, marit, pare... En el dos-centè aniversari de la seva mort desvelem com era l'home que hi ha rere el mite.

  

Descobrir maig 2021

El Descobrir dedica un dossier als camins de l'Abat Oliba. El primer tram uneix Montserrat amb Manresa i Vic, des de Vic, fem camí cap a Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, travessem el Ripollès cap a la carena pirinenca. L'empremta d'Oliba ens porta a la mítica muntanya catalana.  

  

ARRELS 2 PORTADA BONA

L'Arrels de primavera indaga a l'hort, que simbolitza l'agricultura propera, respectuosa i inspiradora. Els horts són una part del món que torna, com també ho és la pionera de les formatgeres artesanes del Pirineu; o una pagesa cridada a defensar l'agricultura africana; igual que ho són els cistells de balca. Totes elles i moltes altres persones, també tenen espai en el nou número.  

 

  

Sàpiens Portada Abril

Els últims anys, les evidències que s’han recollit en jaciments d’Europa i del Pròxim Orient estan desmuntant, un per un, els estereotips associats a aquesta espècie humana extingida. 

  

Cuina Portada Abril

La primera a arribar va ser la soja i ho va fer amb tanta força que ja és gairebé una salsa nostrada. Però els darrers anys hem après a cuinar un munt de salses imprescindibles en les cuines orientals que s'han instal·lat a casa nostra. 

  

Petit Sàpiens Portada Abril

L’escriptura és una de les invencions més importants de la humanitat. Amb aquesta eina podem emmagatzemar i transmetre coneixement a través del temps i de l’espai. Moltes de les coses que sabem de l’antiguitat prové dels escrits!

  

Portada Descobrir1

El Descobrir dedica un especial a les papallones, salvaguardes de la biodiversitat del país. Les papallones són essencials per la vida. També per a la nostra, la humana. Set papallones fascinants que van volant per diferents ambients i hàbitats del país. 

  

Sàpiens Març 2021

Sàpiens dedica un dossier especial al fenomen de la cacera de bruixes a Catalunya amb la voluntat de dignificar els milers de dones que en van ser víctimes.

  

Cuina revista març 2021

Homenatge al llegum que més ens cuida. Aquesta és una carta d’amor, com no pot ser d’una altra manera. A un ésser petit, però valuós, tant a la cuina com per a la salut. És un sentit homenatge a un tresor nutricional, el cigró.

  

Petit Sàpiens revista març 2021

En temps de l’imperi romà va viure a Egipte una noia amb un talent extraordinari per a l’estudi. La Hipàcia es va apassionar per les matemàtiques, l’astronomia i la filosofia. Tant, que de gran va esdevenir una mestra reconeguda per la seva saviesa. Eren molts els que volien aprendre a pensar amb ella!

  

ElMónDAhir Portada Març

La cerca de vida extraterrestre manté ocupades les ments de científics, filòsofs i escriptors. Tots en algun moment de la nostra vida ens hem plantejat si hi haurà vida més enllà de la Terra, o si estem sols en l’univers. 

  

DESCOBRIR FEBRER 2021

Tresors singulars d’un país. La història, la llengua i la cultura reivindiquen les seves arrelsUna vegada hi havia un petit país dins d’aquest país. Una idíl·lica vall envoltada de muntanyes de 3.000 metres que mirava cap a l’Atlàntic...

SAPIENS FEBRER 2021

Jaume Mir era el cap d'una xarxa d'espionatge que actuava a favor de la resistència a la Bèlgica ocupada pels alemanys. També es va implicar en altres moments transcendents del nostre país.


PETIT SAPIENS FEBRER 2021

Fa 2.500 anys, el jove príncep indi Siddharta va marxar del seu palau. Tenia el cap ple de preguntes, i volia trobar respostes! Amb el temps se'l va conèixer com el Buda, i avui els seus ensenyaments…

  

CUINA FEBRER 2021

Versàtils i reconfortants. Així són les sopes. Humils i orgulloses, perquè n'hi ha de ben senzilles i de ben carregades. Hem volgut escalfar l'esperit gèlid d'aquestes setmanes hivernals amb quatre receptes… 

  

El món dahir 17

El batzac i el sacseig inicials es van anar transformant en el balenceig rítmic d'un bressol de ferro que convidava al somieig.  

CUINA DESEMBRE 2020

Nadal km 0. Passarem les festes més aprop que mai! Receptes dels lectors per cuinar en família. La pandèmia ha suposat un canvi de paradigma en la restauració. 

  

DESCOBRIR GENER 2021

Els llocs que has de visitar abans que s’acabi l’any. Deu propostes triades amb cura. Deu experiències i destinacions per gaudir amb tots els sentits. Esperem que les condicions ens permetin moure’ns. 

  

SAPIENS DESEMBRE 2020

Redescobrim els vikings. A través d'un personatge imaginari hem recreat la veritable vida d'un viking, servint-nos de les investigacions i els estudis genètics més recents. 

  

Arrels 1

Ens endinsem al bosc, un territori tant acollidor com misteriós. I ho fem amb una mirada curiosa de qui vol entendre per què ens fascina tant. Parlem amb la gent que hi viu i que en viu, ens fixem en l'extraordinària biodiversitat que amaga, ens preguntem com conviure-hi harmònicament en el futur, tot això i molt més al primer número.  

 

  

DESCOBRIR DESEMBRE 2020

La vida al camp en 4 viatges; Vall de Camprodon, Vall de Llémena, Vall d’en Bas i Terraprim d’Empordà. Reportatge fotogràfic: Dani Codina / Maria Rosa Vila / Magí Sanjosé. 

  

SAPIENS NOVEMBRE 2020

Elionor d'Aquitània. Duquessa, dos cops reina, mare de sobirans cèlebres, participant en una croada, mecenes, model per a personatges literaris, renovadora de costums cortesans…

  

PETIT SAPIENS DESEMBRE 2020

Fa cinc segles, viatjar per Catalunya era tota una aventura... En qualsevol camí et podies trobar una quadrilla d’homes armats que et deixaven més pelat que una rata! Però no us penseu que els bandolers eren simples lladres. 

  

Cuina revista novembre 2020

Ens agrada la tardor, perquè vol dir que ens vénen més de gust els plats de cullera, les sopes i els guisats, receptes que no demanen pressa, que van més enllà de la simple barreja de productes que es couen junts en un tres i no res.

  

Petit Sàpiens Novembre 2020

Aquest poble americà va estendre el seu imperi amb rapidesa, i va construir ciutats amb temples meravellosos. Tanmateix, va rebre una visita inesperada...

Sàpiens Novembre 2020

El poder, de qui va ser conegut com ‘la porra de la Transició’, ha arribat gairebé fins als nostres dies i ha superat l’esfera política. Avui s’asseu davant de la justícia.

DESCOBRIR NOVEMBRE 2020

El cor del Montseny és la zona amb més pluviometria del massís. L’acció de l’aigua ha modelat la zona central i més alta del Montseny, la del turó de l’Home i el pantà de Santa Fe. 

  

Petit Sàpiens Octubre 2020

A l’edat mitjana va aparèixer una nova civilització que aviat va guanyar un gran protagonisme: l’Islam. Veniu a conèixer aquesta època fascinant!

I és que les casualitats més peregrines deteminen les reaccions de l'ànima.

Sàpiens Octubre 2020

Homenatge a Josep Benet qui, després de la Guerra Civil, es va fer una promesa: posar fi al franquisme i fer de Catalunya un sol poble.

Fer pa a casa és més fàcil del que sembla, però val la pena seguir algunes pautes per garantir l'èxit.

Fem un safari per descobrir la fauna fascinant del massís on el cérvol i els voltors en són els protagonistes principals.

Sigueu valents, deixeu volar la imaginació i atreviu-vos a crear la vostra croqueta ideal!

Petit Sàpiens Setembre 2020

Us presentem una de les ments més brillants de la història de la humanitat!

La majoria de nosaltres no ens movem dels tòpics quan pensem en el Priorat i afortunadament aquesta comarca és molt més que els clixés turístics.

Petit Sàpiens Agost 2020

Fa més de 2.500 anys, els navegants de l'antiga Grècia van arribar a les nostres costes i es van establir a l'Empordà per fer negocis. Després hi van arribar els romans i hi van fer una ciutat encara més esplèndida.

El món dahir 15

Real, llampant, sensual, i a la vegada, promesa incompleta. El número 15 d'El Món d'Ahir està dedicat a Itàlia.

Les propostes pensades per a aquest estiu de 2020, atípic i excepcional.

Sàpiens Juliol 2020

En un punt indeterminat davant de la costa de Sitges jauen des de 1642 alguns dels imponents vaixells que van participar en la guerra dels Segadors.

Recorrem tots els vessants del massís en 4 rutes a peu.

Hem parlat amb 50 persones reconegudes pel seu paladar exquisit i la seva afició per la bona taula perquè ens revelin quin és el gastrodesig secret que faran realitat les pròximes setmanes.

Petit Sàpiens Juliol 2020

Us expliquem com era la vida dels mariners i totes les feines que feien, amb un gran desplegable que trobareu al centre de la revista. Bon viatge!

Fem un repàs dels fraus econòmics més rellevants de la dinastia dels Borbons: des de Felip V fins a Felip VI

Parlem amb quatre pagesos de la funció que fan durant el confinament.

Us convidem a conèixer les arrels del rock i a descobrir com la música que agradava als joves va transformar els costums i la manera de veure el món!

Us convidem a conèixer les arrels del rock i a descobrir com la música que agradava als joves va transformar els costums i la manera de veure el món!

Descobreix un patrimoni universal per retrobar-se amb el país.

Teniu un desig? No cal que digueu res més, bé, sí, les voleu amb nata o sense?

Viatgem al moment en què els grans rèptils dominaven la Terra.

Si sou dels que penseu que la cuina és un rotllo, potser aquests no és la vostra revista. Vinga, enrotlleu-vos i acompanyeu-nos en aquest viatge!

Pobles, paisatges de vinya i enoturisme amb la mar a l’horitzó

Des de ben petit, aquest rei medieval ho va tenir força difícil. Es podria haver desanimat, però no es va rendir mai, i amb coratge i determinació va aconseguir moltes fites impressionants.

Durant els darrers anys del franquisme, un grup d’escoltes d’Olot van tirar endavant una èpica operació de contraban cultural: passaven llibres prohibits.

Analitzem el llinatge més universal de la corona catalanoaragonesa amb Joan Francesc Mira.

La vida de la Marie Curie va estar plena de creativitat i coratge. En aquest exemplar descobrireu com va canviar per sempre la física, la química i la medicina amb la seva recerca. 

Quatre propostes contemporànies que us permetran convertir-vos en uns autèntics ‘foodies’ bacallaners.

Els secrets d'un bosc desconegut a tocar de la ma.

No ens feien res, es limitaven a emplaçar-nos en el no-res més absolut, i és ben sabut que res del món pot oprimir tant el cor de l'home com el no-res.

Publiquem 3 capítols inèdits de 'Dante S.A.', obra pòstuma del gran escriptor de Mequinensa.

Les millors receptes de primavera a través de 100 propostes fàcils i originals.

Ser previsor té molts avantatges: permet tenir un pla B quan ens falla el pla principal. Però si us diem què encara és millor tenir un pla C? C de cítrics, és clar!

Què amaguen els murs d'una ciutat que emociona?

Un viatge a l'antic Egipte on us expliquem quines eren les creences dels antics egipcis sobre la mort i la vida al més-enllà.

La humanitat va estar a punt de patir l’inici de la Tercera Guerra Mundial. Només la sang freda del capità rus Vassili Arkhípov va evitar el desastre.

Arnau de Torroja es va convertir en el català que va arribar més amunt dins l’orde dels Cavallers de Crist.

Les fulles verdes són vida i nosaltres volem viure i menjar bé i de manera molt saludable.

Aquestes grans màquines de ferro van aparèixer fa 200 anys i van canviar el món de cap a peus!

 

El cel de Menorca, els Banys de bosc a les Guilleries... Descobreix els 10 llocs que has de visitar abans que s’acabi el 2020.

El primer número d'Apart està dedicat al viatge per les sis cuines que inspiren el futur proposades pel xef Ferran Adrià

Sapiens Abril

14 d'abril de 1931: la proclamació de la República des de dins

Cuina Abril

Bojos per les patates fregides! 10 idees divertides, fàcils i (una mica) addictives. 

Derscobrir març 2019

Et proposem una escapada enoturística pels racons del Baix Penedès! T'hi apuntes?

Petit sapiens març 2019

Puja a la màquina del temps i viatja 150 anys per les planures infinites del sud dels Estats Units!

Sapiens Pau Casals coberta nova

Els detalls de la trobada secreta entre Pau Casals i John Fitzgerald Kennedy!

Cuina març 2019

Com a casa! Posem Copenhaguen a taula!

FEM sapiens febrer 2019

Sàpiens publica en exclusiva les fitxes policials dels 113 de l'Assemblea de Catalunya l'any 74.

fem sàpiens gener 2019 v2

El 'servicio de ocupación'. Com s'ho va fer Franco per ocupar la Generalitat republicana!

fem cuina gener 2019

Escapades marineres. Us fem 4 propostes per gaudir del mar a l'hivern! Vols saber quines?

fem cuina gener 2019 1

El CUINA et porta una propòsits per al 2019... i les ganes de viure la vida ben entaulats!

dem petit sapiens gener 2019

Us expliquem tots els secrets d'aquests guerres japonesos!

receptes bonnadal

El RECEPTES et proposa un centenar de receptes per a tots els gustos aptes per les celebracions nadalenques!

FEM sapiens desembre 2018

T'expliquem com va arribar a Europa, Àsia, Oceania i Amèrica la nostra espècie!

FEM petit sapiens desembre 2018

Puja a la màquina del temps per explorar l'origen de la nostra espècie!

FEM descobrir desembre 2018

Viatgem molt ben acompanyats al Pirineu més remot per celebrar el número 250!

som mollet desembre 2018

Cada setmana, l'actualitat de Mollet al teu abast!

FEM cuina desembre 2018

Ens atrevim a revolucionar la festa més tradicional!

FEM sapiens novembre 2018

L'espia català que va enganyar Hitler i va continuar fent d'agent doble durant la guerra freda, al número 200 de la revista!

FEM descobrir novembre 2018

'Descobrir' t'acosta a 80 km de fortaleses medievals al Camp de Tarragona, un recorregut al voltant del riu Gaià.

FEM cuina novembre 2018

La revista més dolça! Postres per triomfar!

FEM petit sapiens octubre 2018

Un viatge al passat per descobrir una cultura extraordinària!

FEM cuina octubre 2018

La tardor és sinònim de bolets i carbasses. Propietats receptes i secrets. No t'ho perdis!

FEM descobrir octubre 2018

Endinsar-nos en el Lluçanès és una experiència rural gairebé iniciàtica. T'hi atreveixes?

FEM sapiens octubre 2018

Sàpiens fa un homenatge a Pompeu Fabra i commemora l'1-Oct a través del regal de 3 fotografies de Jordi Borràs

FEM petit sapiens octubre 2018

Estem contagiats de la febre de volar! I tu?

FEM receptes by cuina setembre 2018

Ja és aquí la revista Receptes by CUINA del tercer quatrimestre de l'any, carregada de bons consells!

fem cuina setembre 2018 ok

Hamburguesa. En defensa d'un símbol carnívor!

FEM descobrir setembre 2018

Un Descobrir dedicat a l'esplendor fascinant dels Aiguamolls de l'Empordà!

FEM sapiens revista setembre 2018

Elles són les protagonistes d'un Sàpiens escrit íntegrament per dones!

fem petit sàpiens setembre 2018

La màquina del temps et porta a descobrir com es divertien els gladiadors romans!

fem cuina agost 2018

L'estiu és mar i és, sobretot, Mediterrani! Aquest Cuina és un viatge de Grècia al Marroc!

FEM petit sapiens juliol 2018 pirates

Els pirates del Carib també tenien normes de compartament. Descobreix-les a El Petit Sàpiens més salvatge!

FEM Sapiens agost 2018 cardona

El Sàpiens d'agost et descobreix el poder a l'obra a la Catalunya Medieval

FEM Descobrir agost 2018 montseny

Propostes per passar un estiu inoblidable a l'ombra del massís! T'hi animes?

fem descobrir juliol 2018

Ens hi acompanyeu? El muntanyam dels Ports és imponent i extens i el Descobrir del juliol et convida a descobrir-lo!

fem cuina juliol 2018

Si no tu també ets fan de l'alvocat, aquest Cuina t'encantarà!

fem sàpiens juliol 2018

T'acostem als primers anys del jove que va canviar Sud-àfrica. Coneix Mandela guerriller!

fem petit sàpiens juliol 2018

Viatja amb Marco Polo i uneix-te a la seva aventura per explorar el món!

fem petitsapiens juny 2018

 

El Petit Sàpiens et proposa un viatge a l'antic Egipte per desxifrar els seus jeroglífics. T'hi apuntes?.

fem sapiens juny 2018

 

Catalunya contra la Inquisició. Quan els catalans van dir 'no' al tribunal dels Reis Catòlics.

fem descobrir juny 2018

 

L'estiu ha arribat a la revista Descobrir, que ens fa 25 propostes per gaudir de Menorca!

FEM cuina juny 2018

 

Descobreix l'autència pizza napolitana! Tots els secrets de la mare de la pizza!

FEM cuina maig 2018

 

Donem la benvinguda al bon temps amb amb una cuina lleugera i amb plats variats i saludables!

FEM cuina receptes by cuina 5

 

Les millors receptes per a la primavera amb el número 5 de la revista RECEPTES by CUINA!

fem sapiens maig 2018

 

Les mobilitzacions estudiantils de caràcter global contra el conflicte que van donar peu a l'eclosió de moviments com l'ecologisme o el feminisme

fem experiencies maig 2018

 

Més de 200 idees per gaudir del bon temps! Agafa idees!

fem descobrir maig 2018

 

Natura exuberant al Pirineu empordanès. En vols saber més?

FEM petit spiens maig 2018

 

La màquina del temps de El Petit Sàpiens descobreix els drakars, els vaixells dels vikings!

FEM Cuina abril 2018

 

El Cuina d’abril et descobreix tot un món de receptes amb peix low cost!

petit sapiens mar 2018

 

Puja a la màquina del temps i descobreix el món meravellós dels astronautes!

sapiens mar 2018

 

Les últimes hores de Salvador Dalí. Sàpiens reconstrueix per primera vegada els darrers mesos de la vida del pintor empordanès

cuina mar 2018

 

Descobreix la remolatxa. La superheroïna morada que ens fa embogir!

descobrir mar 2018

 

Aquest març, fes la volta al món sense sortir del Prepirineu!

sapiens febrer 2018 nou sapiens

 

Neix el nou 'Sàpiens' amb un reportatge de portada que ha interessat a la majoria de mitjans de comunicació

petit sapiens febrer 2018

 

Quines són les eines més característiques de les bruixes i els bruixots? Com fan els seus beuratges? No et perdis el 'Petit Sàpiens' de febrer!

descobrir febrer 2018

 

Andorra a l'hivern. Un petit univers pirinenc per gaudir de la neu En aquest número

cuina febrer 2018

 

Ous. El vell amic de forma ovalada torna alliberat de complexos als nostres plats

 

Un especial de Sàpiens per entendre el motiu pel qual el va trencar el fràgil equilibri entre Nord i Sud als Estats Units amb l'abolició de l'esclavitud

 

El Cuina de gener t'ho posa fàcil per convertir els teus propòsits en una realitat!

 

La primera revista Descobrir de l'any et proposa viure i gaudir de la muntanya mítica dels catalans!

29012018 2

 

El Súpers! t'acosta al dia a dia dels prehistòrics!

descobrir desembre 2017

 

Aquest hivern, gaudeix de la Cerdanya gastronòmica! Et proposem un tomb en 4 receptes per degustar l’alta muntanya a l’hivern

revista cuina desembre 2017

 

Nadal en 10 minuts. Receptes i trucs per estalviar temps!

FEM sapiens novembre 2017

 

La força de la gent: 12 episodis de coratge i determinació del poble català

FEM descobrir novembre 17

 

Què et sembla dedicar aquesta tardor a descobrir el Berguedà? És un paradís de boscos a l'abast de tothom

FEM experiencies tardor 2017

 

Més de 220 activitats per gaudir de la tardor i de l'hivern

FEM CUINA NOV 2017

 

Arriba la tardor i, com cada any, Catalunya embogeix. Què tenen els bolets que s'han convertit en una addicció nacional?

FEM CUINA ESPECIAL OCT.2017

L'especial tardor - hivern de la revista 'Cuina' comparteix 50 receptes inèdites. Aprofita-les!Arriba la tardor i, com cada any, Catalunya embogeix. Què tenen els bolets que s'han convertit en una addicció nacional?

FEM revista supers

'La revista dels Súpers!' d'octubre comença a fer bullir d'olla de cara a la festa més important de l'any!

Descobrir Octubre 236

Descobreix les muntanyes del Ripollès. El Pirineu més accessible al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Spiens Oct. 2017 nm 187

La Barcelona de Puig i Cadafalch. Trobem l'agenda personal de l'arquitecte

Receptes by cuina 3

El tercer número de la revista 'Receptes by Cuina' que es distribueix amb 'La Vanguardia' comparteix més de 90 receptes per la tardor!

Spiens Set. 2017 nm 185

El 'Sàpiens' de setembre revela els secrets dels maçons i d'altres societats secretes

descobrir setembre

Descobreix les propostes més inspiradores per degustar les Terres de l'Ebre

cuina setembre

Ha arribat el setembre, moment de canvis! Per això el nou 'Cuina' està dedicat a esmorzars per començar bé el dia!

sapiens 11 09

Especial 11 de setembre 'Quan érem sobirans' Cinc segles del Casal de Barcelona: de Guifré el Pilós a Martí l'Humà

FEM descobrir agost 17

'Joc de trons' a la catalana. La guerra civil del segle XV

FEM descobrir agost 17

Pirineu de Verdaguer. Resseguim els passos del poeta

FEM cuina agost 17

Musclos, el marisc per a tothom!

descobrir juliol

Idees per gaudir de l'estiu al litoral de Tarragona!

cuina juliol

La revista 'Cuina' més refrescant amb 15 trucs i receptes per als àpats de vacances

sapiens juliol

Investigació: revelem la història amagada dels Mossos d'Esquadra durant la guerra civil

FEM jocs olimpics petit sapiens 1

Ja és a quiosc el 3r número de 'El Petit Sàpiens', la revista infantil d'història

portada descobrir juny

A la revista de juny descobriràs el Pla de Mallorca, un viatge als racons més rurals i autèntics de l'illa!

portada cuina juny

Al número 203 de la revista 'Cuina' ens descobreixen diferents maneres de preparar l'arròs

portada sapiens juny

El 'Sàpiens' de juny recupera El Decret de Nova Planta

portada supers maig

'La revista del Súpers!' del mes de maig. Busca les noves sèries!

portada sapiens maig

El 'Sàpiens' de maig es titula: 'Lliures! Així s'han fet les independències a l'Europa del segle XX'

portada cuina especial primavera estiu

Edició especial primavera-estiu de la revista 'Cuina' amb 50 receptes ideals per a aquesta època de l'any i aprofitant els productes de temporada

portada descobrir maig

El 'Descobrir' del maig ens porta fins al Golf de Roses, els dominis del mar al nord de l'Empordà

portada cuina maig

A l'edició del maig de la revista 'Cuina' ens ho ensenyen tot sobre la moda dels bols

portada experiencies

L'edició primavera-estiu de la revista 'Experiències'. No te la perdis!

receptes by cuina

Arriba amb 'La Vanguardia' la nova revista 'Receptes by Cuina'. La cuina més saludable al teu quiosc!

portada cuina abril

Al 'Cuina' d'abril fan un repàs als 200 moments estel·lars de la cuina catalana i parlen amb Martín Berasategui. No us el perdeu!

portada sapiens abril

Els últims templers catalans. Número 180 de la revista 'Sàpiens'

portada descobrir abril

Descobreix productes de terra i mar per assaborir les comarques de Tarragona!

revista supers mar

'La revista del Súpers!' del mes de març. Ideal per aprendre anglès de forma divertida

portada cuina mar

La revista 'Cuina' ens sorprèn amb un toc oriental al març: Ramen, els secrets per cuinar l'escudella japonesa

portada sapiens mar

El procés de Burgos: judici al franquisme, Elmyr de Hory: el geni de la falsificació i molts temes més al Sàpiens de març

portada revista supers

L'edició de febrer de la revista Súpers amb idees de disfresses per carnestoltes i molt més...

Descobrir Febrer 2017

El nou Descobrir està dedicat al Vallès, el territori amb més parcs naturals de Catalunya

Sapiens Febrer 2017

La revolta dels soviets, el declivi dels tsarso l'assalt bolxevic al Palau d'Hivern són alguns dels temes del nou Sàpiens!

Cuina Febrer 2017

El Cuina de febrer fa molt bona pinta! Parla de calçots, receptes per menjar-se'ls amb forquilla i ganivet

FEM Sapiens gener

Investigació SÀPIENS: totes les claus del litigi amb Aragó pel llegat artístic del monestir de Sixena

Descobrir gener 2017

El nou Descobrir dedicat al Matarranya. Travessem el riu i el territori més recòndits de la Franja de Ponent

cuina gener

Comença el 2017 amb bon peu: 12 idees per a un any bo i sa!

Sapiens Petit Spiens II ok

Ja és a quiosc el segon número del 'Petit Sàpiens'. L'edat mitjana, el Nadal i el capità Cook són alguns dels seus temes centrals

Sapiens Tarradellas

L'operació Tarradellas Tots els noms, tots els secrets i totes les intrigues del moment clau de la Transició

Descobrir pessebres

Pobles de pessebre Quatre nuclis encisadors on refugiar-se del fred

Cuina marc ribas

Aquest Nadal dinem amb Marc Ribas Fem el menú amb les receptes del cuiner de la tele

Sapiens   novembre

Exclusiva sobre Salvador Fàbrega: un home clau en la derrota del nazisme

CUINA   novembre

La revista més dolça! Un número dedicat a la xocolata

Sapiens   octubre

Coneix els bohemis més cèlebres de la Barcelona modernista, els Quatre Gats

CUINA   Octubre

La revista Cuina et convida al paradís de la carn!

Sapiens   Petit Sàpiens

Arriba el Sàpiens per a nens per aprendre divertint-se

supers

La revista que uneix a tots els Súpers!

descobrir tresors rurals

 

El llibre recull informació exhaustiva i fotografies de 52 dels millors allotjaments dels Països Catalans

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar Com configurar