SomMollet FM2021

Ja està disponible l'edició especial de somMollet dedicada a la Festa Major 2021! 

Molletama agost2021.jpg

Ja està disponible l'edició especial del Mollet a mà d'aquest agost dedicada a la Festa Major de la ciutat! 

SomGranollers festamajor

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper. En aquesta ocasió, et portem l'especial de Festa Major! 

 

 

SomMollet 30jul

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper. Parlem de la pandèmia i sanitat, cultura, esports... i molt més! 

SomGranollers 29jul

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper. Parlem de salut, medi ambient, succesos, economia... Tot això i molt més! 

SomMollet

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper. Parlem de la festa major, la pandèmia, cultura, esports... i molt més! 

SomGranollers

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper. Parlem de joventut, mobilitat, salut, media ambient... Tot això i molt més! 

somMollet 2 de juliol 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet. Economia, cultura, esports, educació... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 1 de juliol 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper. Parlem d'educació, entitats socials, salut, esports... Tot això i molt més! 

somMollet 25 de juny 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet. Política, medi ambient, successos, esports... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 25 de juny 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper. Parlem d'entitats, medi ambient, serveis, política... Tot això i molt més! 

somMollet 18 de juny 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet. Política, sanitat, seguretat, medi ambient... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 17 de juny 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper. Parlem de salut, mobilitat, participació, tradició... Tot això i molt més! 

somMollet 11 de juny 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet. Mobilitat, serveis, política, esports... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 10 de juny 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper. Política, economia, cultura, salut, esports, educació... Tot això i molt més! 

Mollet a mà 7 de juny 2021

Ja està disponible el diari del mes de juny de Mollet a mà. Hi trobaràs un reportatge sobre dos forns de pa molletans que han aconseguit mantenir-se en el temps gràcies al relleu generacional i una entrevista a l'atleta popular Jordi Arguisuelas, entre d'altres! 

somMollet 4 de juny 2021

Ja està disponible el primer diari del mes de juny de somMollet. Esports, territori, sostenibilitat, política... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 3 de juny 2021

Ja està aquí el primer diari de juny de somGranollers! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper. Cultura, memòria històrica, salut, cultura... tot això i molt més! 

somMollet 28 de maig 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet. Sanitat, medi ambient, economia... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 27 de maig 2021

Ja està disponible l'últim diari d'aquest mes de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Memòria històrica, salut, ciutadania, educació, successos, esports... tot això i molt més.

somMollet 21 de maig 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet. Urbanisme, esports, productes de proximitat, seguretat... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 20 de maig 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Cultura, salut, economia, memòria històrica i sector primari, entre moltes altres informacions!

somMollet 14 de maig 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! Educació, economia, esports, seguretat viària... tot això i molt més!

somGranollers 13 de maig 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Memòria històrica, equipaments, salut, economia... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! 

Mollet a mà 10 de maig 2021

Ja està disponible el diari del mes de maig de Mollet a mà. Hi trobaràs una entrevista a Miquel Pajares, antropòleg social i autor del llibre 'Refugiats climàtics', entre molts altres temes. Cada mes a totes les cases!

somMollet 7 de maig 2021

Ja està aquí el diari d'aquesta setmana de somMollet! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! Política, medi ambient, economia, cultura... tot això i molt més!

somGranollers 6 de maig 2021

Ja està disponible el primer diari de somGranollers del mes de maig. Infraestructures, salut, arques municipals i una edició especial, tot això i molt més. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! 

somMollet 30 dabril 2021

Ja està disponible l'últim diari d'abril de somMollet! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! Política, connectivitat, successos, cultura... tot això i molt més!

somGranollers 29 dabril 2021

Ja està disponible l'últim diari de somGranollers del mes d'abril. Serveis, memòria històrica, dia del treball, salut, esports, cultura... Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! 

somMollet 23 dabril 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Sant Jordi, una edició especial i vint anys de periodisme local! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 22 dabril 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Guia de Sant Jordi, salut, esports, successos... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! 

somMollet 16 dabril 2021

El diari d'aquesta setmana de somMollet, ja està disponible! Comerç històric, Covid-19, mobilitat, territori, tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 15 dabril 2021

Ja ha sortit el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Sant Jordi, música, territori, esports, salut... tot això i molt més! 

somMollet 9 dabril 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet. Comunicació, ocupació, coronavirus, entitats i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

Mollet a mà 9 dabril 2021

Ja està disponible el diari del mes de maig de Mollet a mà. Hi trobaràs una entrevista a Digna Couso, doctora en didàctica de les ciències, i diverses propostes literàries d'un Sant Jordi km0, entre moltes altres coses. Cada mes a totes les cases!

somGranollers 8 dabril 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Parlem d'agricultura, salut, serveis, cultura, esports... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a la web i cada dijous en paper.

somMollet 1 dabril 2021

Ja està disponible el primer diari del mes d'abril de somMollet! Comerç local, equipaments, arques municipals, pla urbanístic... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la web i cada divendres en paper! 

somGranollers 1 dabril 2021

El diari d'aquesta setmana de somGranollers ja està aquí! Periodisme de proximitat cada dia a la pàgina web i cada dijous en paper. Espais culturals, infraestructures, medi ambient i molt més! 

somMollet 26 de març 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana. Parlem d'equipaments, urbanisme, educació, salut i cultura, entre d'altres. Periodisme de proximitat cada dia a través de la web i cada divendres en paper! 

somGranollers 25 de març 2021

El diari d'aquesta setmana de somGranollers ja està disponible! Periodisme de proximitat cada dia a la web i cada dijous en paper. Salut, cultura, economia, comerç, urbanisme i molt més!

somMollet 19 de març 2021

El diari en paper d'aquesta setmana ja està disponible! Parlem de cultura, habitatge, política, esports, ciutadania i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a la web i cada divendres en paper! 

somGranollers 18 de març 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Periodisme de proximitat cada dia a la pàgina web i cada dijous en paper. Esports, economia, sanitat, equipaments... tot això i molt més! 

somMollet 12 de març 2021

Ja està disponible el diari de somMollet! Un any de pandèmia, política, sanitat... i molt més. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper!  

somGranollers 11 de març 2021

El diari d'aquesta setmana de somGranollers ja està disponible! Un any de Covid, cultura, pla de verd urbà, equipaments... tot això i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a la web i cada dijous en paper! 

somMollet 5 de març 2021

Ja està disponible el primer diari del mes de març de somMollet! Especial 8-M, parlem sobre la bretxa salarial, coronavirus, mobilitat, successos i molt més. Periodisme de proximitat cada dia a la web i cada divendres en paper!  

somGranollers 4 de març 2021

El primer diari del mes de març de somGranollers ja està disponible! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Especial 8-M: història, reivindicació, economia, política i molt més! 

somMollet 26 de febrer 2021

L'últim diari del mes de febrer de somMollet ja està disponible! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper. Comerç, medi ambient, esports... i molt més! 

somGranollers 25 de febrer 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Periodisme de proximitat cada dia a través de la web i cada dijous el diari en paper! Salut, seguretat, societat, economia, cultura i molt més! 

somMollet 19 de febrer 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Aconsegueix el teu i no et perdis res del que està passant! Sanitat, política, economia i molt més! 

somGranollers 18 de febrer 2021

Ja tenim disponible el diari en paper de somGranollers d'aquesta setmana! Actualitat informativa cada dia a la pàgina web i cada dijous en paper! Parlem de política, salut i cultura, entre d'altres!

somMollet 12 de febrer 2021

Dóna-li un cop d'ull al diari d'aquesta setmana! Ja està disponible a la pàgina web de somMollet, cada divendres. 

SomGranollers 11 de febrer 2021

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! No et perdis les notícies d'actualitat i de Granollers, cada dia a la pàgina web i cada setmana en paper! 

somgranollers febrer 2021

Estigues al dia de tota l'actualitat a Granollers cada divendres en paper i cada dia a través del web!

SomMollet Febrer2021

Vols estar al cas de tot el que passa a Mollet? No et perdis la capçalera gratuïta líder en lectors a tot el Vallès Oriental!

sommollet 29gener 2021

Ja teniu disponible el diari SomMollet de la setmana del 29 de gener! No et perdis la capçalera gratuïta líder en lectors a tot el Vallès Oriental!

somgranollers 28gener2021

Ja disponible el diari de SomGranollers de la setmana del 28 de gener de 2021 a la pàgina web! Cada setmana, segueix l'actualitat de Granollers.

sommollet 21gener2021

Estigues al dia de tota l'actualitat de Mollet! Ja teniu disponible el diari SomMollet de la setmana del 21 de gener! No et perdis la capçalera gratuïta líder.

somgranollers 21gener2021

Estigues al dia de tota l'actualitat a Granollers cada divendres en paper i cada dia a través del web! 

sommollet 15gener2021

No et perdis l'actualitat informativa de Mollet, ja disponible el diari de SomMollet de la setmana del 15 de gener de 2021 a la pàgina web! 

somgranollers 14gener2021

Ja està disponible el diari SomGranollers de la setmana del 14 de gener de 2021. Estigues al dia de tota l'actualitat a Granollers.

sommollet 8gener2021

Ja disponible el diari de SomMollet de la setmana del 8 de gener de 2021 a la pàgina web! Cada setmana, a cada casa! 

somgranollers 7gener2021

No et perdis l'actualitat de Granollers, cada setmana al diari SomGranollers i cada dia a través de la pàgina web! 

somgranollers 31desembre2020

Últim diari de l'any! Estigues al dia a dia de tota l'actualitat de Granollers amb el nostre diari SomGranollers. 

sommollet 31desembre2020

Últim diari de l'any 2020 de SomMollet ja disponible! Estigues a l'última de totes les notícies de Mollet. 

somgranollers 24desembre2020

Estigues al dia a dia de tota l'actualitat de Granollers amb el nostre diari SomGranollers, cada divendres en paper i cada dia a través del web!

sommollet 24desembre2020

Ja disponible el diari de SomMollet de la setmana del 24 de Desembre de 2020. No t'ho perdis! 

sommollet 18desembre2020

Cada divendres, a cada casa! No et perdis tota l'actualitat informativa de Mollet al diari SomMollet.

somgranollers 17desembre2020

Ja està disponible el diari de SomGranollers de la setmana del 17 de desembre de 2020! No t'ho perdis!

sommollet 11desembre2020

Dóna-li un cop d'ull al diari de SomMollet de la setmana de l'11 de Desembre de 2020! No et perdis l'actualitat informativa de Mollet. 

somgranollers 10desembre2020

Tota la informació necessària a SomGranollers! Cada setmana i cada dia a la pàgina web. Estigues informat de tot! 

sommollet 4desembre2020

Primer diari del mes de Desembre, ja disponible a la pàgina web de SomMollet! No et perdis l'actualitat informativa diària a través del web! 

somgranollers 3desembre2020

Primer diari del mes de Desembre de 2020 ja disponible a la web! No t'ho perdis i estigues informat de totes les últimes notícies de Granollers. 

sommollet 27novembre2020

Últim diari del mes de novembre! Ja disponible a la pàgina web de somMollet, no t'ho perdis!

somgranollers 26novembre2020

No et perdis l'actualitat informativa de Granollers, cada divendres en paper i cada dia a través de la pàgina web! 

sommollet 20novembre2020

Ja està disponible a la pàgina web de somMollet, el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa, notícies de Mollet i molt més!

somgranollers 19novembre2020

Ja està aquí el diari setmanal de somGranollers! No t'ho perdis i estigues a l'última de tot el que està passant! 

sommollet 13novembre2020

No et perdis l'actualitat informativa de Mollet, cada divendres en paper i cada dia a través de la pàgina web! 

somgranollers 12novembre2020

Ja està disponible el diari somGranollers de la setmana del 12 de novembre. No et perdis cap notícia! 

sommollet 6novembre2020

Ja està disponible el primer diari del mes de novembre a la pàgina web de somMollet, no t'ho perdis! 

somgranollers 5novembre2020

Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! No et perdis res i gaudeix de somGranollers. 

sommollet 30octubre2020

Cada divendres el diari en paper, i cada dia actualitat informativa a través de la pàgina web! No et perdis res del que està passant. 

somgranollers 29octubre2020

Ja està disponible l'útlim diari del mes d'octubre a la pàgina web de somGranollers. Actualitat informativa diària!

sommollet 23octubre2020

Ja disponible el diari de la setmana del 23 de novembre de 2020! T'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de tot! 

somgranollers 22octubre2020

Ja tenim el diari setmanal de somGranollers! No et perdis l'actualitat informativa de Granollers, cada divendres en paper i cada dia a la web! 

sommollet 16octubre2020

Dóna-li un cop d'ull al diari de somMollet de la setmana del 16 d'octubre de 2020. Actualitat informativa, notícies sobre Mollet, i molt més!

somgranollers 15octubre2020

No et perdis l'actualitat informativa de Granollers! Cada setmana diari en paper i cada dia a la pàgina web. Últimes notícies informatives. 

sommollet 9octubre2020

Parlem d'actualitat informativa, política, societat, i molt més! No et perdis, cada setmana el diari en paper de somMollet!

somgranollers 8octubre2020

Ja has llegit les últimes notícies de Granollers? Ja està disponible el diari setmanal a la web! 

sommollet 2octubre2020

Primer diari del mes d'octubre disponible a la pàgina web de somMollet. No et perdis les últimes notícies, t'ho expliquem tot! 

somgranollers 1octubre2020

Ja està disponible el primer diari del mes d'octubre! A què esperes per tenir-lo? Últimes notícies, actualitat informativa, i molt més! 

somMollet 25 setembre 2020

Últim diari del mes de setembre disponible a la pàgina web de somMollet. T'expliquem tot el que necessites saber! Cada dia a la web i cada setmana en paper! 

somGranollers 24 setembre 2020

Ja està disponible l'últim diari del mes de setembre! A què esperes per tenir-lo? Últimes notícies, actualitat informativa, i molt més! 

somMollet 18 setembre 2020

Ja tenim el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa de Mollet, últimes notícies i molt més! No t'ho perdis i fes-te amb ell!

somGranollers 17 setembre 2020

Dóna-li un cop d'ull al diari d'aquesta setmana! T'expliquem tot el que necessites saber. Últimes notícies, actualitat informativa, i molt més! 

somMollet 10 setembre 2020

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Informat de tot el que està passant, no te'n penediràs! 

SomGranollers 10 setembre 2020

Societat, sanitat, cultura... i molt més, tot això al diari d'aquesta setmana! A la pàgina web de somGranollers cada dia i en paper cada setmana! 

somMollet 4 setembre 2020

Ja està disponible el primer diari del mes de setembre! Actualitat informativa de Mollet, últimes notícies i molt més!

SomGranollers 3 de setembre 2020

Ja tenim disponible el primer diari del mes de setembre! Actualitat informativa, últimes notícies i moltes altres coses més! 

somMollet 28 dagost 2020

Ja tenim disponible el diari d'agost! No t'ho perdis, actualitat informativa, últimes notícies i molt més!  

Edició especial de 37 anys de Festa Major de Blancs i Blaus.

somGranollers 20 dagost 2020

Ja tenim disponible el diari del mes d'agost! Actualitat informativa, últimes notícies i moltes altres coses més! 

Aquest 7 d'agost torna la festa d'estiu de Mollet del Vallès, una edició marcada per les restriccions del Covid-19.

somMollet 31 de juliol 2020

Ja tenim disponible l'últim diari del mes de juliol! Actualitat informativa de Mollet, últimes notícies i molt més! Cada divendres a totes les cases!

somGranollers 30 de juliol 2020

Ja tenim disponible l'últim diari del mes de juliol! Actualitat informativa, últimes notícies i moltes altres coses més cada dia a la pàgina web i cada setmana en paper! 

somMollet 24 de juliol 2020

Dóna-li un cop d'ull al diari d'aquesta setmana de somMollet! Parlem de societat, història, cultura, actualitat i molt més! 

somGranollers 23 de juliol 2020

Dóna-li un cop d'ull al diari en paper d'aquesta setmana de somGranollers! Tot el que necessites saber per estar al dia! 

somMollet 17 de juliol 2020

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana, no et perdis cada divendres el diari en paper, i cada dia a la pàgina web! No te'n penediràs! 

somGranollers 16 de juliol 2020

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana 16 de juliol! Recorda, cada dia actualitat informativa a la pàgina web, i cada setmana diari en paper! 

somMollet 10 de juliol 2020

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana 10 de juliol, no et perdis cada divendres el diari en paper. Parlem d'actualitat informativa, notícies de Mollet, societat, i moltes altres coses! 

somGranollers 9 de juliol 2020

Ja tenim el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa, últimes notícies, i molt més! 

somMollet 3 juliol 2020

Primer diari del mes de juliol ja a la pàgina web de somMollet! Tots els divendres a totes les cases! 

somGranollers 2 de juliol 2020

Ja tenim el primer diari del mes de juliol! Parlem de societat, sanitat, cultura i molt més! 

somMollet 26 de juny 2020

Ja tenim disponible l'últim diari en paper de juny! No t'ho perdis, actualitat informativa de Mollet, últimes notícies i molt més!

somGranollers 25 de juny 2020

Ja tenim l'últim diari del mes de juny! Cada dia actualitat informativa a la pàgina web de somGranollers i cada setmana el diari en paper! 

somMollet 19 de juny 2020

Ja tenim disponible el diari en paper d'aquesta setmana 19 de juny! Cada divendres en paper i cada dia a la pàgina web! 

somGranollers 18 de juny 2020

Ja està disponible el diari en paper d'aquesta setmana! No et perdis res per estar al corrent de tot el que està passant! No te'n penediràs! 

somMollet 12 de juny 2020

Dóna-li un cop d'ull al diari setmanal de somMollet! Parlem d'actualitat informativa, cultura, societat, sanitat i moltes altres coses més! 

somGranollers 11 de juny 2020

Ja disponible el diari d'aquesta setmana! Recorda, cada dia actualitat infromativa a la pàgina web i cada setmana el diari en paper! 

somMollet 5 de juny 2020

Ja tenim el primer diari del mes de juny de somMollet! Dóna-li un cop d'ull i no te'n penediràs! Actualitat, política, societat, cultura...

somGranollers 4 de juny 2020

Ja tenim el primer diari del mes de juny! Aconsegueix el teu per saber tot el que necessites saber per estar al corrent de tot el que està passant!  

somMollet 29 de maig 2020

Últim diari del mes! Pots consultar l'actualitat cada dia a la pàgina web de somMollet i cada divendres el diari en paper!  

somGranollers 28 de maig 2020

Ja tenim l'últim diari del mes de maig! Aconsegueix el teu per saber-ho tot! Parlem de noves mesures per fer front al coronavirus, societat, i molt més! 

somMollet 22 de maig 2020

Parlem sobre sanitat, cultura, societat i molt més! Aconsegueix el teu diari de somMollet cada divendres! 

somGranollers 21 de maig 2020

Parlem de sanitat, societat, cultura i molt més! Aconsegueix el teu diari en paper cada dijous! T'expliquem tot el que necessites saber!

somMollet 15 de maig 2020

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! T'expliquem tot el que has de saber per estar al corrent de tot el que està passant! 

somGranollers 14 de maig 2020

Ja està disponible el diari setmanal de somGranollers! No t'ho perdis i estigues atent de tot el que passa al nostre voltant! 

somMollet 8 de maig 2020

Comerç, economia, cultura, política... tot el que necessites saber per estar al dia de tota l'actualitat informativa! Cada divendres en paper!

somGranollers 7 de maig 2020

Ja està disponible el primer diari del mes de maig de somGranollers! Societat, economia, cultura i molt més!

somMollet 30 dabril 2020

Últim diari del mes d'abril! Cada divendres en paper i cada dia a la pàgina web de somMollet, tota l'actualitat informativa que necessites saber!

somGranollers 30 dabril 2020

Últim diari del mes d'abril, ja disponible a la pàgina web de somGranollers. No t'ho perdis i estigues al corrent de tota l'actualitat informativa!

somMollet 24 dabril 2020

Ja està disponible el diari setmanal de somMollet. Aconsegueix el teu per estar al corrent de tot el que està passant! No te'n penediràs!

somGranollers 23 dabril 2020

Un Sant Jordi diferent... però cada dijous tenim el diari en paper de somGranollers i cada dia actualitat informativa a la pàgina web!

somMollet 17 dabril 2020

Ja tenim el diari d'aquesta setmana de somMollet. Actualitat informativa, sanitat, cultura, societat... i molt més! 

somGranollers 16 dabril 2020

Ja disponible el diari setmanal de somGranollers, cada dijous en paper i cada dia actualitat informativa a través de la pàgina web! 

somMollet 9 dabril 2020

Ja tenim el diari d'aquesta setmana 9 d'abril de somMollet. Com està progressant la Covid-19? T'ho expliquem! 

somGranollers 9 dabril 2020

Ja tenim disponible el diari setmanal de somGranollers. Aconsegueix el teu per estar al corrent de tot el que està passant!

somMollet 3 dabril 2020

Ja tenim el primer diari d'aquest mes d'abril! Aconsegueix el teu per estar al corrent de tot el que està passant! 

somGranollers 2 dabril 2020

Ja tenim disponible el primer diari setmanal de somGranollers del mes d'abril! Sanitat, educació, mobilitat i molt més!

somMollet 27 de març 2020

Últim diari d'aquest mes de març tan estrany per tots... T'expliquem tot el relacionat amb la Covid-19, no et perdis cap detall per estar al corrent de tot. 

somGranollers 26 de març 2020

Ja tenim disponible l'últim diari setmanal de somGranollers del mes de març, un més estrany però ple de notícies! 

somMollet 20 de març 2020

#Joemquedoacasa, però a somMollet, tenim cada dia actualitat informativa a la pàgina web i cada divendres el diari en paper! 

somGranollers 19 de març 2020

Ja disponible el diari setmanal de somGranollers del mes de març. Aconsegueix el teu per estar al corrent de tota l'actualitat informativa!

somMollet 13 de març 2020

Què està passant? Com ens afectarà el coronavirus? T'ho expliquem tot a somMollet! No et perdis res per estar al corrent de tot!

somGranollers 12 de març 2020

Ja disponible el diari d'aquesta setmana. Sanitat, esports, societat, i cultura entre d'altres. No t'ho perdis i aconsegueix el teu, no te'n penediràs. 

somMollet 6 de març 2020

Ja tenim disponible el primer diari del mes de març! No et perdis cap detall, cultura, societat, actualitat i molt més! Cada divendres en paper! 

somGranollers 5 de març 2020

Ja tenim el primer diari del mes de març. Segueix les nostres notícies per estar al corrent de tot el que passa! Política, economia, cultura, societat...

somMollet 28 de febrer 2020

Ja tenim disponible l'últim diari del mes de febrer! No et perdis cap detall, cultura, societat, actualitat i molt més! Cada divendres en paper! 

somGranollers 27 de febrer 2020

Ja tenim l'últim diari del mes de febrer! Actualitat informativa cada dia a la pàgina web de somGranollers i cada setmana en paper! No et perdis res!

somMollet 21 de febrer 2020

Ja està disponible el diari en paper d'aquesta setmana! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs! T'expliquem tot el que està passant!

somGranollers 20 de febrer 2020

Ja està disponible el diari en paper d'aquesta setmana de somGranollers! Carnaval, política, economia, i molt més! Aconsegueix el teu! 

somMollet 14 de febrer 2020

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa cada dia a la pàgina web i cada divendres en paper! Política, economia, societat, cultura i molt més!

somGranollers 13 de febrer 2020

Ja disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs! Estigues al corrent de tot el que està passant!

somMollet 7 de febrer 2020

Ja tenim el primer diari en paper del mes de febrer de somMollet! Aconsegueix el teu i no et perdis res del que està passant! Cada divendres a totes les cases!

somGranollers 6 de febrer 2020

Ja tenim el primer diari en paper del mes de febrer de somGranollers! Estigues al corrent de tota l'actualitat informativa! T'expliquem tot el que necessites saber!

somMollet 31 de gener 2020

Últim diari en paper del mes de gener de somMollet! Actualitat informativa, política, trànsit, societat, cultura i molt més! No t'ho perdis!

somGranollers 30 de gener 2020

Ja tenim disponible l'últim diari del mes de gener de somGranollers! Estigues al corrent de tota l'actualitat informativa! Cultura, societat, política i molt més! 

somMollet 24 de gener 2020

Ja tenim disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! No t'ho perdis i estigues al corrent de tot el que està passant! Aconsegueix el teu!

somGranollers 23 de gener 2020

Ja disponible el diari d'aquesta setmana! Com ha afectat el temporal Glòria a Catalunya? T'expliquem tot el que necessites saber! 

somMollet 17 de gener 2020

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa, cultura, societat i molt més! No et perdis res! No te'n penediràs!

somGranollers 16 de gener 2020

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa cada dia a la pàgina web de somGranollers i cada dijous en paper! Aconsegueix el teu!

somMollet 10 de gener 2020

S'acaba Nadal i a somMollet t'ho expliquem tot! Cada dia actualitat informativa a la pàgina web i cada divendres el diari en paper!

somGranollers 9 de gener 2020

Ja tenim el diari d'aquesta setmana! Aconsegueix el teu diari i estigues al corrent de tot el que està passant! No te'n penediràs!

somMollet 3 de gener 2020

Ja està disponible el primer diari de l'any! Aconsegueix el teu i no et perdis res del que està passant! Actualitat informativa, política, cultura, esports, i molt més! 

somGranollers 2 de gener 2020

Primer diari de l'any ja disponible! Què ens ha deixat aquest 2019? Ho analitzem tot! Aconsegueix el teu diari i gaudeix! 

somMollet 27 de desembre 2019

Ja està disponible l'últim diari de l'any de somMollet! No et perdis les notícies més rellevants que ha deixat aquest any que s'acaba!  

somGranollers 27 de desembre 2019

Ja està disponible l'últim diari de l'any de somGranollers! Actualitat informativa cada dia a la pàgina web i cada dijous en paper! Parlem de política, economia, cultura, solidaritat i molt més! 

somMollet 20 de desembre 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Actualitat informativa cada dia a la pàgina web i cada setmana en paper! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs! 

somGranollers 19 de desembre 2019

Ja ha sortit el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Parlem de via pública, esports i cultura entre d'altres! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs! 

somMollet 13 de desembre 2019

Ja ha sortit el diari d'aquesta setmana! Parlem de La Marató, violència de gènere, cultura, convivència i molt més! No t'ho perdis!

somGranollers 12 de desembre 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Actualitat informativa cada dia a la pàgina web i cada dijous en paper! Aconsegueix el teu i no et perdràs res del que està passant.

somMollet 9 de desembre 2019

Ja està disponible el primer diari del mes de desembre! Estigues al corrent de tot el que està passant a través de la pàgina web o bé cada setmana amb el diari en paper! 

somGranollers 5 de desembre 2019

Ja ha sortit el primer diari del mes de desembre de somGranollers! Parlem de cultura, serveis socials, infraestructura, successos i molt més! No t'ho perdis!  

somMollet 29 de novembre 2019

Ja està disponible l'últim diari d'aquest mes de somMollet! Parlem de política, esports, cultura, internacional i molt més! No t'ho perdis!

somGranollers 28 de novembre 2019

Ja està disponible l'últim diari del mes de novembre de somGranollers! Notícies cada dia a través de la pàgina web i cada dijous el diari en paper! T'expliquem tot el que necessites saber!

somMollet 22 de novembre 2019

Ja pots consultar el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa cada setmana a la pàgina web i cada divendres en paper a totes les cases!

somGranollers 21 de novembre 2019

Ja ha sortit el diari en paper d'aquesta setmana de somGranollers! Parlem de cultura, mobilitat, solidaritat, esports i molt més! 

somMollet 15 de novembre 2019

Ja tenim el diari d'aquesta setmana de somMollet! Parlem de política, seguretat, economia i molt més! No et perdis tota l'actualitat informativa.

somGranollers 14 de novembre 2019

Ja disponible el diari en paper d'aquesta setmana! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Parlem de cultura, serveis, política i molt més! 

somMollet 8 de novembre 2019

Ja està disponible el primer diari del mes de novembre! A somMollet t'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de les últimes notícies! Cada dia a la web i cada divendres en paper!

somGranollers 7 de novembre 2019

Primer diari en paper del mes de novembre, ja disponible!  Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Parlem de cultura popular, ciència, esports i molt més! 

somMollet 31 doctubre 2019

Ja està disponible l'últim diari del mes de novembre de somMollet! Parlem d'habitatge, política, economia i molt més! Aconsegueix el teu!

somGranollers 31 doctubre 2019

Últim diari en paper del mes d'octubre, ja disponible!  Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Parlem de  mobilitat, seguretat, esports i molt més! 

somMollet 25 doctubre 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Actualitat informativa cada dia a la pàgina web i cada divendres en paper!

somGranollers 24 doctubre 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Parlem de política, economia, societat, esports i molt més! 

somMollet 18 doctubre 2019

Ja tenim el diari d'aquesta setmana! Parlem de política, sanitat, cultura i molt més! A somMollet t'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de tot! 

somGranollers 17 doctubre 2019

Ja disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! T'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de què està passant! No t'ho perdis, aconsegueix el teu diari i no te'n penediràs!

somMollet 11 doctubre 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa cada dia a la pàgina web i cada divendres en paper! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs! 

somGranollers 10 doctubre 2019

Ja ha sortit el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Parlem de medi ambient, mobilitat i successos entre d'altres!

somMollet 4 doctubre 2019

Ja tenim el primer diari del mes d'octubre de somMollet! Parlem de serveis socials, política, urbanisme, cultura i moltes altres coses més!  

somGranollers 3 doctubre 2019

 

Ja disponible el primer diari d'aquest mes d'octubre! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! A somGranollers t'expliquem tot el que necessites saber!

somMollet 27 de setembre 2019

Ja està disponible l'últim diari del mes de setembre de somMollet! Medi ambient, infraestructures, empresa, oci... i molt més! Aconsegueix el teu!  

somGranollers 26 de setembre 2019

 

Últim diari del mes de setembre, ja disponible! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Parlem de política, successos, urbanisme, economia i cultura entre d'altres!

somMollet 20 de setembre 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! T'ho expliquem tot!

somGranollers 19 de setembre 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Aconsegueix el teu diari i no te'n penediràs!

somMollet 13 de setembre 2019

Ja ha sortit el diari d'aquesta setmana de somMollet! Successos, economia, reivindicació veïnal, educació i molt més! No t'ho perdis!

somGranollers 12 de setembre 2019

Ja disponible el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Parlem d'educació, salut, successos, economia, esports i molt més! 

somMollet 6 de setembre 2019

Ja ha sortit el primer diari del mes de setembre! A somMollet t'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de tot el que està passant! Aconsegueix el teu diari setmanal i no te'n penediràs! 

somGranollers 5 de setembre 2019

Primer diari del mes de setembre, ja disponible! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! T'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de tot el que està passant!

somMollet 30 dagost 2019

Ja està disponible l'últim diari del mes d'agost de somMollet! Parlem de trànsit, medi ambient, cultura, esports i molt més! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs! 

somGranollers 29 dagost 2019

Ja està disponible l'últim diari del mes d'agost de somGranollers! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! 

somGranollers 22 dagost 2019

Ja està aquí el diari d'aquesta setmana! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs! T'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de tot el que està passant! 

somMollet 2 dagost 2019

El primer diari del mes d'agost de somMollet, ja està disponible! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! T'expliquem tot el que necessites saber! 

somMollet 26 de juliol 2019

Ja ha sortit l'últim diari del mes de juliol de somMollet! Parlem de medi ambient, empreses, successos, política nacional i molt més! Aconsegueix el teu i no et perdis res!

somGranollers 25 de juliol 2019

L'últim diari de somGranollers del mes de juliol ja està disponible! Parlem de medi ambient, entitats, política i urbanisme, d'entre moltes altres coses! 

somMollet 19 de juliol 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Parlem d'esports, medi ambient, via pública i molt més! No et perdis les últimes notícies i estigues al corrent de tot el que passa!

somGranollers 18 de juliol 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Política, cultura popular, urbanisme i molt més! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de les últimes notícies! 

somMollet 12 de juliol 2019

Ja està aquí el diari d'aquesta setmana de somMollet! Actualitat informativa, política, esports, successos, festa major... i molt més! Aconsegueix el teu diari en paper cada divendres!  

somGranollers 11 de juliol 2019

Ja tenim el diari d'aquesta setmana de somGranollers! T'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de tot! Economia, cultura, festes majors, medi ambient, política i molt més! 

somMollet 5 de juliol 2019

El primer diari del mes de juliol de somMollet, ja està disponible! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada divendres el diari en paper! No t'ho pensis més i aconsegueix el teu! 

somGranollers 4 de juliol 2019

Ja està disponible el primer diari del mes de juliol de somGranollers! Parlem d'educació, cultura, medi ambient, habitatge, política i molt més! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs!  

somMollet 28 de juny 2019

L'últim diari del mes de juny ja està disponible! Parlem de successos, política i patrimoni, entre moltes altres coses! T'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de tot el que passa!

somGranollers 27 de juny 2019

Ja està disponible l'últim diari del mes de juny de somGranollers! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! No t'ho pensis més i aconsegueix el teu! 

somMollet 21 de juny 2019

Ja tenim el diari d'aquesta setmana de somMollet! Recorda, cada divendres el diari en paper i cada dia actualitat informativa a través de la pàgina web! T'ho expliquem tot!

somGranollers 20 de juny 2019

Ja tenim el diari d'aquesta setmana! Parlem d'equipaments, cultura, esports i molt més! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de tot el que està passant! 

somMollet 14 de juny 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Parlem d'esports, successos, medi ambient, política, educació, cultura... i molt més! Aconsegueix el teu diari i no te'n penediràs! 

somGranollers 13 de juny 2019

Ja està aquí el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! No t'ho perdis i estigues al corrent de totes les notícies! 

somMollet 7 de juny 2019

El primer diari del mes de juny de somMollet, ja està disponible! Recorda, cada divendres en paper! Parlem de salut, successos, cultura, comerç al carrer, eleccions municipals i molt més! 

somGranollers 6 de juny 2019

El primer diari del mes de juny ja està disponible! Parlem de cultura, esports, urbanisme i educació entre d'altres. No t'ho pensis més i aconsegueix el teu diari, no te'n penediràs! 

somMollet 31 de maig 2019

Ja tenim disponible l'últim diari del mes de maig de somMollet! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada divendres el diari en paper, no t'ho pensis més i aconsegueix el teu!

somGranollers 30 de maig 2019

L'últim diari del mes de maig de somGranollers ja ha sortit del forn! Us portem un monogràfic especial sobre la fira i festes de l'Ascensió que se celebra de dijous a diumenge! 

somMollet 24 de maig 2019

Ja tenim disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Política, esports, mobilitat, tribunals, comerç... i molt més! T'expliquem tot el que necessites saber!

somGranollers 23 de maig 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Parlem sobre les eleccions del 26-M, habitatge, economia, esports, cultura i molt més! No t'ho pensis més i aconsegueix el teu!

somMollet 17 de maig 2019

Ja està aquí el diari d'aquesta setmana de somMollet! T'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de les últimes notícies! No t'ho pensis més i aconsegueix el teu diari, cada divendres. 

somGranollers 16 de maig 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Actualitat informativa cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! No t'ho pensis més i aconsegueix el teu! 

somMollet 10 de maig 2019

Ja tenim el diari d'aquesta setmana de somMollet! Parlem de cultura, economia, salut, habitatge i molt més! A més, tenim un especial d'entrevistes als candidats de Sant Fost! 

somGranollers 9 de maig 2019

Ja tenim el diari d'aquesta setmana de somGranollers! T'expliquem tot el que necessites saber per estar al corrent de tot el que està passant! Igualtat, seguretat, precampanya electoral i molt més!

somMollet 3 de maig 2019

El primer diari del mes de maig de somMollet, ja està disponible! Parlem d'eleccions generals, successos, esports, cultura, i molt més! No t'ho pensis més i aconsegueix el teu diari!

somGranollers 2 de maig 2019

Ja està disponible el primer diari del mes de maig de somGranollers! Parlem de política, cultura, solidaritat i molt més! No t'ho pensis més i aconsegueix el teu diari, no te'n penediràs!

somMollet 26 dabril 2019

L'últim diari del mes de maig de somMollet, ja està disponible! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres el diari en paper! T'expliquem tot el que necessites saber!

somGranollers 25 dabril 2019

L'últim diari del mes d'abril de somGranollers ja està disponible! Roses, llibres, dracs... t'expliquem com ha estat la jornada de Sant Jordi! A més, parlem d'educació, mobilitat, política i molt més!

somMollet 18 dabril 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Parlem de l'incendi ocorregut a un bloc de set pisos al carrer Sant Roc, també parlem de política, cultura i molt més! Aconsegueix el teu diari!

somGranollers 18 dabril 2019

Ja tenim aquí el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de les últimes notícies de Granollers! Eleccions, medi ambient, cultura... tot això i molt més al diari en paper!

somMollet 12 dabril 2019

Ja tenim el diari d'aquesta setmana de somMollet! Aconsegueix el teu per estar al corrent de tot el que està passant, no te'n penediràs! Política, espai rural, cultura i molt més! 

somGranollers 11 dabril 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous el diari en paper! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs!

somMollet 5 dabril 2019

El primer diari del mes d'abril de somMollet ja ha sortit! Cultura, urbanisme, seguretat, política i molt més! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de les últimes notícies!

somGranollers 4 dabril 2019

Ja tenim aquí el diari d'aquesta setmana! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous el diari en paper! Educació, cultura, successos, política... i molt més! 

somMollet 29 de març 2019

Ja està disponible l'últim diari del mes de març! Política, economia, successos, medi ambient, equipaments culturals i molt més! Aconsegueix el teu diari i estigues al corrent de les últimes notícies! 

somGranollers 28 de març 2019

L'últim diari del mes de març de somGranollers, ja està aquí! Parlem d'esports, medi ambient, successos, cultura... i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web! 

somMollet 22 de març 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres el diari en paper! Política, ocupació, habitatge... i molt més! 

somGranollers 21 de març 2019

Ja tenim aquí el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de tot! Cultura, successos, seguretat, salut, cooperació... tot això i molt més al diari en paper!

somMollet 15 de març 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Cultura, seguretat, política, equipaments i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 14 de març 2019

Ja tenim aquí el diari d'aquesta setmana! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous el diari en paper! Cultura, salut, seguretat... tot això i molt més al diari en paper! 

somMollet 8 de març 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana! Especial dia de la dona, cultura, medi ambient, salut... tot això i molt més al diari en paper! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de les últimes notícies!

somGranollers 7 de març 2019

Ja tenim aquí el primer diari del mes de març de somGranollers! Economia, equipaments, mobilitat i molt més! Aconsegueix el teu diari i estigues al corrent de les últimes notícies de Granollers!  

somMollet 1 de març 2019

Ja està aquí el primer diari del mes de març de somMollet! Cultura, equipaments, urbanisme, mobilitat i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper!

somGranollers 28 de febrer 2019

L'últim diari del mes de febrer de somGranollers ja està disponible! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de tot! Parlem de successos, economia, ciutadania, política i molt més! 

somMollet 22 de febrer 2019

L'últim diari del mes de febrer ja està disponible! Política, ciutadania, successos, cultura i molt més! Aconsegueix el teu diari i estigues al corrent de les últimes notícies de Mollet! 

somGranollers 21 de febrer 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous el diari en paper! T'expliquem les últimes notícies de Granollers!

somMollet 15 de febrer 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres el diari en paper! Aconsegueix el teu, no te'n penediràs!

somGranollers 14 de febrer 2019

Ja tenim aquí el diari d'aquesta setmana! Cultura, esport i igualtat, mobilitat, política... tot això i molt més al diari en paper! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de les últimes notícies!

somMollet 8 de febrer 2019

Ja tenim aquí el diari d'aquesta setmana de somMollet! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de les últimes notícies de Mollet. Parlem de cultura, ciutadania, seguretat, ocupació, política i molt més!

somGranollers 7 de febrer 2019

Ja està disponible el primer diari del mes de febrer de somGranollers! Habitatge, política, tribunals, cooperació... tot això i molt més al diari en paper. Aconsegueix el teu i no te'n penediràs!

somMollet 1 de febrer 2019

El primer diari de somMollet del mes de febrer ja està disponible! Sanitat, urbanisme, economia, cultura... tot això i molt més al diari en paper! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de tot! 

somGranollers 31 de gener 2019

Ja tenim aquí l'últim diari del mes de gener de somGranollers. Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous el diari en paper! Aconsegueix el teu i no te'n penediràs! 

somMollet 25 de gener 2019

Ja està disponible l'últim diari del mes de gener de somMollet! Història, medi ambient, esport, política i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada divendres en paper! 

somGranollers 24 de gener 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somGranollers. Entitats, memòria històrica, salut, medi ambient, cultura... tot això i molt més al diari en paper! Aconsegueix el teu!  

somMollet 18 de gener 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Aconsegueix el teu i estigues al corrent de les últimes notícies de Mollet! Mobilitat, política, successos, infraestructures i molt més!

somGranollers 17 de gener 2019

Ja tenim aquí el diari d'aquesta setmana! Parlem de seguretat, mobilitat, cultura, política i molt més! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! 

somMollet 11 de gener 2019

Ja està disponible el diari d'aquesta setmana de somMollet! Han vingut els Reis Mags i fem un repàs de la jornada! També parlem sobre successos, cultura, política, ocupació i molt més!

somGranollers 10 de gener 2019 està a la web

Estigues al dia de tota l'actualitat a Granollers cada divendres en paper i cada dia a través del web!

somMollet 4 de gener 2019

El primer diari de l'any 2019, de somMollet, ja està disponible! Qui han estat els primers nadons d'aquest any? Parlem també sobre mobilitat, educació, comunicació, via pública... i molt més!

somGranollers 3 de gener 2019

El primer diari de l'any de somGranollers ja està disponible! Periodisme de proximitat cada dia a través de la pàgina web i cada dijous en paper! Ciutadania, habitatge, política i molt més! 

FEM somlesfranqueses juliol2018

Les Franqueses ja té el seu propi setmanari en paper i una web que s'actualitza cada dia amb la informació més rellevant del municipi. 

FEM sommollet juliol2018

Cada setmana, a cada casa i a cada taula! Tota l'actualitat de Mollet per estar ben informat

FEM somparets juliol2018

L'actualitat de Parets a través del setmanari en paper i el seu respectiu diari digital. No te'l perdis!

FEM sommontornes juliol2018

Cada setmana a diferents punts de la localitat, troba la versió en paper del SomMontornès!

FEM somlallagosta juliol2018

SomLaLlagosta, un nou setmanari en paper i diari digital per no perdre pistonada de l'actualitat del municipi.

FEM SomGranollers Especial Maig

 

Espectacular especial de la #FiraAscensio2018 del SomGranollers. Fulleja'l!

fem somgranollers maig 3 2018

 

L'actualitat de Granollers a cada casa, a cada taula! Busca'l cada dijous en paper i cada dia a través del web.

fem sommollet maig 1 2018

 

El dia a dia de Mollet al teu abast cada setmana! No t'ho perdis!

FEM aragranollers

Espectacular portada de l'edició en paper del 5 d'octubre de 2017

FEM aravalles

L'AraVallès edita un especial en paper per a la festa major de Caldes, amb una tirada de 5.000 exemplars

Contrapunt 22 setembre

Vols estar al cas de tot el que passa a Mollet? No et perdis la capçalera gratuïta líder en lectors a tot el Vallès Oriental!

portada contrapunt787

Consulta el número 787 de 'Contrapunt', el setmanari informatiu de Mollet i Baix Vallès

ara granollers 94

Nova edició en paper i en digital del setmanari AraGranollers!

portada contrapunt

Contrapunt, el setmanari informatiu de Mollet i el Baix Vallès

portada ara granollers 23f

Coincidint amb el 23 de febrer i amb l’inici del Carnestoltes, l’AraGranollers s’ha ‘disfressat’ d’època i ha transformat un reportatge sobre com es va viure a la ciutat el cop d’Estat de 1981

aragranollers gener 2017 1

Ja pots llegir l'edició en paper d'aquesta setmana de l'AraGranollers!

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar Com configurar