Som Contrapunt

La cooperativa Som Contrapunt és l’editora de premsa local gratuïta líder al Vallès Oriental, amb 10 capçaleres al mercat, 28.000 exemplars setmanals en paper, 85.000 usuaris únics mensuals als diaris digitals i més de 1.500 punts de distribució al territori.

 

10 capçaleres al Vallès Oriental

Des del març del 2018, i després de consolidar-se com a referent amb els setmanaris locals de Mollet del Vallès i Granollers, Som Contrapunt publica 10 capçaleres digitals i en paper:

 

SomMollet / SomGranollers / SomVallès / SomlesFranqueses / SomlaLlagosta / SomMartorelles / SomSantFost / SomMotmeló / SomMontornès / SomParets

 

Amb més de disset anys d’experiència en creació de continguts locals en tots els formats, l’equip de Som Contrapunt aposta pel compromís, el rigor i el servei portant a cada casa, a cada taula, l’actualitat vista des d’a prop.

 

Estratègia segmentada en publicitat

Gràcies a la capacitat d’impacte, de penetració i de microsegmentació de les seves 10 capçaleres, els setmanaris de Som Contrapunt són el canal més efectiu per arribar al públic del Vallès. L’equip comercial dissenya i impulsa cada campanya de publicitat amb una estratègia única, a la mida de cada necessitat i de cada objectiu.

 

En vols saber més? 

Diari Som