Notícies

Contagiar la curiositat als infants i fer de l’aprenentatge un divertiment són dos dels objectius de la revista de divulgació per infants Petit Sàpiens, que a partir d’aquest mes de gener del 2018 podreu trobar al quiosc mensualment.

Llegeix més...

La Revista Musical Catalana, realitzada per Som Sàpiens Publicacions per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, estrena al seu nou número de febrer-març noves seccions: “Batutem!”, adreçada a tota la família, inclou al seu interior il·lustracions, històries i propostes per gaudir amb els més menuts, i “Passacaglia”, una miscel·lània de notícies d’actualitat i curiositats. Entre les seccions habituals destaquen el dossier dedicat als 100 anys de la mort de Debussy i l’entrevista a la violinista Patricia Kopatchinskaja.

Llegeix més...

 

  • El reportatge de portada, que rescata de l'oblit el president del Reial Madrid executat pel franquisme, dona la benvinguda al nou Sàpiens, que es reinventa per seguir sent pioner
  • El rellançament de la revista s’acompanya de la comercialització en exclusiva del documental 1-O de Mediapro, el més vist de la història de TV3
Llegeix més...

Comencem l'any 2018 emplaçant-vos a assistir a la conversa al voltant de la Poètica d'Aristòtil que se celebrarà el proper dimecres 10 de gener a les set del vespre a la llibreria Alibri de Barcelona. L'editor de la Bernat Metge, Raül Garrigasait, compartirà taula amb l'escriptora Núria Perpinyà i el professor de Filologia Grega a la Universitat de Barcelona, Xavier Riu, per reflexionar al voltant del text sobre literatura més influent de la Grècia Antiga.

Llegeix més...

L'equip de serveis a tercers de Som Sàpiens Publicacions posa el coneixement i experiència dels professionals de la casa al servei d'altres marques. Ara fa cinc anys vam emprendre el repte de crear tots els continguts per a la pàgina web de Gallina Blanca especialitzats en gastronomia i cuina, amb receptes pensades per gaudir dels seus productes, il·lustrades amb fotografies i acompanyades d’articles informatius. A més a més, durant aquest temps, hem creat vídeo-receptes especials, com les del Nadal del 2017.

Llegeix més...