Notícies

L'escudella i carn d'olla s'ha proclamat com a Plat Favorit dels Catalans, en el concurs que ha organitzat la revista Cuina, del grup SOM, amb la col·laboració de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia (CREG) i el patrocini d'Estrella Damm.

 

Els vots del públic han determinat que aquesta recepta, apadrinada pel xef Joan Roca, és la preferida dels catalans, després d'imposar-se en la darrera fase de votacions, que ha durat deu dies, al pa amb tomàquet, l'altre finalista del concurs, que estava apadrinat per Ferran Adrià. La votació ha estat molt ajustada i la diferència entre els dos plats ha estat de només 62 vots: 5.127 per l'escudella i carn d'olla i 5.065 pel pa amb tomàquet. Per tant, l'escudella ha obtingut un 50,3% dels vots i el pa amb tomàquet un 49,7%.

Llegeix més...

Els XXII Premis Nacionals Lluís Companys, atorgats per ERC Sants-Montjuïc, han premiat la revista Sàpiens. "La seva presentació moderna, el seu contingut amè i rigorós al mateix temps i la seva gran qualitat han convertit la Revista Sàpiens en un referent de la divulgació històrica en l'àmbit dels Països Catalans", valoren.

Llegeix més...

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar Com configurar