Ciropèdia

 

Ciropèdia, vol. IV (llibres VII-VIII) és el gran manual de l'Antiguitat sobre lideratge polític.

Tragedies

 

Tragècies, vol. VII, d'Eurípides, conté dues tragèdies sobre la veritat, l'aparença i la identitat.

Oriol Junqueras Contra ladversitat1

Un cant al present i al futur, una crida a encarar els debats que ens encaminaran cap a una societat millor. Pensaments sobre el compromís social i polític, el republicanisme, la importància del diàleg, el canvi climàtic, la igualtat...

Els morts riallers1

El retrat més agosarat de la gran impostura de la Transició. Una barreja de realitat i ficció, tragèdia i comèdia. Els morts riallers, llança un torpede al règim del 78 i els seus beneficiaris, i exposa sense embuts aspectes que encara avui ocupen el centre del debat polític del país. 

Les donzelles

Thriller absorbent que reuneix mite, crim i obsessió. Amb una combinació de suspens, erudició i crim, la segona novel·la de Michaelides és una lectura addictiva que consagra el seu autor com una de les veus imprescindibles del thriller contemporani. 

Ales de plata PORTADA

Ales de Plata és un thriller excepcional sobre fins on està disposada a arribar una dona per defensar la pròpia dignitat i la de la seva família. Una història de venjança, traïció, violència i redempció. 

Pegasus

Una investigació periodística internacional fa saltar totes les alarmes: el president del Parlament de Catalunya ha estat espiat. Un cas verídic que es llegeix com un thriller

Crim i castig

 

La gran novel·la de Fiódor Dostoievski sobre la culpa i la redempció evoca un món en què les línies que separen la innocència i la corrupció, el bé i el mal, es difuminen. Nova edició amb traducció de Miquel Cabal Guarro i pròleg de Francesc Serés.

testimo fins a lhoritzó

Un viatge per descobrir que s'amaga al final de l'horitzó: una aventura que, passa a passa, va omplint la motxilla vital de la protagonista, i també la dels petits lectors, de valors com l'amistat i la solidaritat. 

les coses humanes

Davant de dues veritats contradictòries, com fer justícia? Una esmolada reflexió sobre els mals dels nostres temps. Una història basada en fets reals. 

Sebastià Portell Les nenes que llegien al lavabo

Quin va ser l'últim cop que vas llegir el que realment et venia de gust? L'escriptor Sebastià Portell ens interpel·la i anima a deixar de banda prejudicis a l'hora de triar allò que llegim. 

Milena Busquets Gemma

Una novel·la emotiva i vitalista sobre el valor de l’amistat, l’amor, les pèrdues que ens marquen i les petites alegries quotidianes. 

Aquest llibre recull les últimes confessions d’Isabel-Clara Simó i ens descobreix el seu vessant més personal i la profunditat del seu llegat.

La veu més escoltada de Catalunya. El seu llibre més personal. Els secrets de fer ràdio al límit.

Una novel·la singular, elegant i enlluernadora sobre els perills que comporta ser diferent.

La periodista i analista política Sara González es capbussa en l’entramat polític, policial, mediàtic i judicial que perviu entre les bambolines del sistema democràtic

El perfum, una de les novel·les europees més importants del nostre temps, és la història d’un assassí. Però és molt més que això.

Charlotte Beradt va recopilar centenars de somnis d'entre amics i coneguts, jueus i no jueus, i va transcriure i contextualitzar políticament els més impactants en aquesta obra.

Novel·la que uneix amb mestria les peces d’un món fragmentat.

Una novel·la commovedora i infinitament imaginativa d’un dels millors narradors del panorama literari.

Ens endinsem en la part més desconeguda del nostre cervell per entendre com ens comportem davant del que és desconegut.

Una crida col·lectiva a les dones perquè ocupin els llocs de poder que tradicionalment se’ls han vetat

2020.10 Ara Generació tap 1

Amb aquest llibre, Sala i Cullell destapa la caixa dels trons i posa el dit a la llaga.

Adrià Soldevila revela tot el que va passar als despatxos del Barça el dia del referèndum.

Els dos màxims dirigents d’ERC, Oriol Junqueras i Marta Rovira, concreten en aquest llibre l’estratègia per aconseguir la independència.

Aquest volum conté dos diàlegs platònics construïts al voltant de la condemna a mort de Sòcrates per part dels ciutadans d’Atenes.

Aquest volum conté dues de les comèdies més conegudes i representades de Plaute: l'Amfitrió i la comèdia de l'olla.

Conforma una de les obres més importants de tota l’Antiguitat sobre el món de l’equitació, tracta bàsicament de la selecció, cura i doma dels cavalls.

Als set llibres de La guerra jueva, Flavi Josep (37 dC – c. 100 dC) narra, com a testimoni presencial, la revolta dels jueus contra Roma.

El mètode KonMari t’ajudarà a gaudir de la feina.

Toda la verdad ofereix als lectors les veritats particulars del procés de cada part explicades sense apriorismes i amb objectivitat.

Un viatge fascinant pels clàssics i una reivindicació ferma del plaer de llegir.

Vint mestres ens ofereixen les claus per superar la incertesa i acarar amb optimisme el món post-pandèmia que ve

Novel·la que va molt més enllà de la història d'un nàufrag que passa gairebé trenta anys en una illa deserta, sinó que que planteja tots els grans dubtes morals, filosòfics, vitals i socials de la Modernitat.

Una història de suspens de tres dones que no estan disposades a ensorrar-se per culpa d’un home.

Jostein Gaarder torna en català amb una història de reconciliació fràgil i bella com la vida mateixa. 

Oriol Junqueras ens regala històries i lectures que ens fan reflexionar i ens inspiren.

En aquesta obra escrita a quatre mans, la Dolors i la Montse se sinceren per parlar-nos de la seva experiència, dels seus sentiments, de tot allò que han viscut des d’octubre del 2017

Albert Pla ha escrit la novel·la que ningú esperava sobre la Catalunya postprocés i l’Espanya postdemocràtica. Tan punyent i inesperada com necessària.

Històries de dones valentes i anònimes que commouen, empoderen i expliquen millor que cap altra notícia els canvis que vindran a l'Orient Mitjà.

L’obra capgira els referents de la nostra infantesa i ens convida a fer un viatge crític que evidencia que les fake news fa segles que condicionen la nostra percepció del món.

Jordi Borràs fixa en imatges un capítol transcendent de la nostra història col·lectiva per no oblidar mai que la força de la gent és imparable.

Una història exuberant sobre com el passat influeix en el present de les maneres més inesperades.

 

Núria Cadenes, amb un estil depurat i contingut, reivindica la memòria de Guillem Agulló, jove valencià assassinat per feixistes.

Els fundadors és en un bell homenatge als fonaments de la nostra cultura, un exemple únic de continuïtat a través dels moments més foscos i més brillants de la història del país.

 

Mal bon pare relata amb humor descordat la vida d’en Carles durant els mesos de la inesperada gestació de la Mariam.

Carola Rackete, capità del Sea-Watch 3 que va rescatar a quaranta persones del Mediterrani i va ignorar les indicacions del Govern italià, s’adreça a nosaltres per canviar el futur.

Per a una dona, incorporar-se a la política és un repte doblement exigent. Per això, l’autora comparteix les seves experiències i mira a la cara aquest món salvatge, masculinitzat, i li demana una transformació.

La historiadora Queralt Solé i la periodista Sílvia Marimon il·luminen la foscor que envolta tot allò relacionat amb el Valle de los Caídos fins al dia d’avui.

De l’autora del l’èxit internacional El tatuador d’Auschwitz, arriba la història d’amor i resistència inspirada en la vida de la Cilka. 

Els bons dies és un homenatge bell i sincer a les revolucions frustrades que tothom té, a les preguntes sense resposta. Un cant a la memòria i a la llibertat.

Una partida d’escacs entre un jove elegant i desconegut per a l’audiència i el campió local, que mai ha perdut. Quin rei caurà primer?

L’analfabeta és el testimoni de vida d’Agota Kristof.

Aquest llibre aporta un testimoni valuós a partir dels esbossos fets per Raül Romeva durant els mesos del judici al Tribunal Suprem. 

Migració i intolerància recull l’essència dels escrits més rellevants al voltant del racisme d’Umberto Eco.

Podem salvar el món abans de sopar és un llibre en què la literatura, la denúncia mediambiental i l’assaig autobiogràfic s’agafen de la mà per afrontar l’emergència climàtica.

Frankenstein a Bagdad és el retaule d’una societat traumatitzada per la guerra

Amor i obsessió; art, esperança i mort en un fresc victorià d’elegància aterridora.

El thriller psicològic més aclamat de l’any. Impredictible i paralitzant, et pot deixar sense paraules.

Jugar-s’hi la vida situa l’acció a cavall de la Barcelona actual i la històrica Revolució dels Clavells portuguesa

La mitologia grega com ningú te l'ha explicada!

Leucipe i Clitofont presenta elements originals que la diferencien d’altres obres del gènere, com ara el recurs al narrador en primera persona.

Perquè els nostres fills puguin viure en un país més just i més lliure, ho tornarem a fer.

Tres cops de punxó han segat la vida d’una noia. El patró significa el retorn de l’assassí del Trident. El problema és que aquest homicida fa molts anys que és mort i enterrat.

Marta Pessarrodona, ressegueix amb aquest assaig apassionant l’èxode de les institucions i les persones, i la seva estada forçada al país veí o l’embarcament cap a Amèrica.

Una valuosa porta d’entrada a l’univers creatiu d’un dels millors escriptors contemporanis vius.

En catorze punts, el professor assenyala els elements essencials que fan que un discurs porti en el seu si la llavor del feixisme.

La Mafalda té nou anys i una única certesa: en sis mesos deixarà de veure-hi del tot. La distància a la qual divisa el cirerer de la seva escola serà la unitat de mesura de la seva pèrdua de visió

Un thriller  absorbent sobre l’èxit i l’engany que ens demostrarà que l’ambició de la protagonista no té límits quan agafa les regnes del seu propi destí.

Un llibre que narra els fets de la tardor del 2017 des de la perspectiva d'Oriol Junqueras i vol ser també un homenatge i un nou clam per exigir la seva posada en llibertat.

Marc Pastør torna a la novel·la negra amb una obra urbana, elèctrica i addictiva que trenca cànons i que ens presenta un protagonista poderós: el caporal Abraham Corvo.

Homes elegants és una recopilació dels millors articles que Milena Busquets ha publicat a la premsa després de l’èxit internacional de la seva novel·la També això passarà.

En aquest volum reunim, per primer cop, tots els contes d’Oriol Junqueras als seus fills: trenta-set històries bellament il·lustrades per una trentena d’artistes de casa nostra.

El Sant Jordi del present i del futur ja té nom de dona i actua abrigat per la voluntat popular i la conjura dels iguals.

Stocklassa reconstrueix la biografia personal i professional de Larsson, infatigable lluitador contra l’extrema dreta.

Lolita Bosch i Oriol Malet han unit els seus talents per presentar-nos 29 vides que han donat un nou significat a conceptes com la justícia, l’art, la pau, la dignitat dels pobles, els drets de les dones, la igualtat...

L’ombra de la sospita es desplega com un núvol de tempesta amb la troballa del cos sense vida de la petita Linnea. Cal trobar la resposta en els fets ocorreguts exactament en el mateix lloc però quatre-cents anys abans, quan la persecució per bruixeria s’estenia implacable per tot Suècia?

Discurso a la nación catalana

Ramón Cotarelo se dirige a la nación catalana con un mensaje radical!

Amsterdam recupera el clàssic contemporani Claus i Lucas d'Agota Kristof.

Un bell al·legat sobre la llibertat, la convivència i la fascinació per les vides dels altres.

Mama desobedient

Esther Vivas reivindica la maternitat del nou feminisme!

Basada en la gran història real d’amor i supervivència de Lale i Gita, dos joves que van aconseguir, contra tot pronòstic, sobreviure a l’Holocaust..

L’ombra del dubte t'obligarà a plantejar-te les pròpies pors i a explorar els racons més foscos de la societat.

esperançallibertat per som

El llibre que Raül Romeva ha escrit des de les presons d'Estremera i Lledoners 

FEM ara llibres la batalla de lexili

Un relat periodístic electritzant que remarca totes les victòries aconseguides.

FEM ara llibres res és impossible

En el cim de la seva brillant trajectòria a l’elit esportiva, Kilian Jornet se sincera i comparteix l’experiència acumulada en el seu llibre més honest i vitalista.

FEM now books nada es imposible

Kilian Jornet nos ofrece una valiosa lección que nos anima a hacer realidad nuestros sueños.

FEM ara llibres cultivant la vida

Un viatge inspirador a través de l’hort al llarg de l’any! També disponible en castellà sota el segell Now Books

FEM ara llibres trapologia

Max Besora i Borja Bagunyà es llancen a la recerca de l’ànima del trap, el penúltim fenomen de música urbana que causa furor entre els més joves.

FEM ara llibres junqueras

Aquesta obra narra, analitza i contextualitza, des de la perspectiva del nucli de col·laboradors més íntim del vicepresident Oriol Junqueras, el rerefons que va determinar les dures decisions de la tardor catalana.

FEM ARA LLIBRES CURSO DE FEMINISMO

Arriba ara en castellà el curs més necessari, carregat d'humor. Sense embuts, sense mitges tintes, sense por.

FEM ara llibres el cami del bosc

Un viatge inoblidable i commovedor pels camins més bonics del bosc i les terres més ermes del dol.

FEM amsterdam els llits dels altres

Una novel·la destinada a sacsejar la literatura catalana. Una autèntica revelació.

FEM amsterdam origen dels altres

L’origen dels altres és el llibre més personal que Morrison ha publicat fins ara.

Dos dels episodis més significatius escrits pel més jove dels tres grans poetes tràgics grecs.

fem amsterdam sara i els silencis 2018

Torna Maria Escalas amb una oda a aquells que, després de tant silenci, s’alcen per prendre la paraula.

fem ara llibres amenaça de sedició 2018

El centenari del seu naixement, revisem tot allò que va escriure Maria Aurèlia Capmany en clau feminista.

fem ara llibres fabra i coromines 2018

En el marc de l’Any Pompeu Fabra,aquest llibre posa en relació dos lingüistes fonamentals de la nostra llengua

fem ara llibres que no ens guanyi la por

Urgent i alliberador, Lolita Bosch ens incita a rebel·lar-nos íntimament, socialment i globalment contra la por.

fem bernat metge tragedies seneca 2018

Les tragèdies que llegia Shakespeare, ara en català! Entre els grans pensadors i escriptors de la Roma imperial,Sèneca destaca per la seva prolífica obra.

fem bernat metge diogenes vida II 2018

Per saber què es deia a l’Antiguitat sobre les biografies de Tales, de Parmènides i de Plató, les 'Vides i doctrines dels filòsofs més il·lustres' són l’obra de referència.

FEM ara llibres una familia americana

 

La història de tres generacions de hillbillies. La gran novel·la americana no és una novel·la.

FEM ara llibres manual de pedrolo

 

Una selecció de textos, curats per Aina Torres, que sistematitzen sis de les preocupacions que recorren i conformen el gruix de l'obra de Pedrolo.

FEM amsterdam voluntat

 

Un llibre que a Bèlgica ha merescut l’equivalent al Premi Llibreter, el Premi Nacional de Literatura i el Premi Nacional de Cultura.

FEM ARA LLIBRES PER LA LLIBERTAT

 

Conté les cartes obertes dels presos polítics i els exiliats, així com també una bona mostra dels escrits que els han adreçat escriptors i periodistes

fem amsterdam direm nosaltres mar2018

 

«Un llibre que, per la claredat i la contundència, se situa en un primeríssim pla dins la nostra poesia.», diu Feliu Formosa al pròleg

ara llibres la novella de sant jordi 2

 

Màrius Serra publica 'La novel·la de Sant Jordi'. A quants autors mataries per ser el més venut per Sant Jordi?

ara llibres greuges i desgreuges

 

Joan Safont recull els textos d'alguns dels principals líders d'opinió des del primer catalanisme fins a l'actualitat

ara llibres la vida secreta ok

 

«Un petit clàssic escrit amb un toc d‘humor i un missatge seriós.» Financial Times

fem ara llibres jo també cantava lestaca

 

Una crònica sentimental d’uns anys de rebel·lia que crèiem superats, però tornen com les modes

fem ara llibres españa quedó atrás

 

Ramón Cotarelo analitza l’embat del procés a l’Estat espanyol en el seu nou llibre España quedó atrás

FEM Ara Llibres Dies que duraran anys

 

Són moltes les imatges icòniques que va deixar la tardor del 2017. El llibre ofereix una selecció de fotografies de Jordi Borràs

ara llibres la buixa

 

Un nou cas per a Erica Falck i Patrik Hedström. El nou best-seller de la sèrie de Fjällbacka.

FEM Ara Llibres tornars a alaska

 

De l’autora de l’èxit internacional 'El rossinyol', una obra èpica d’amor i supervivència que posa a prova l’esperit humà i la indestructible força de les dones

FEM Ara Llibres Temps de gel mini

 

Un thriller sense precedents, ara en versió de butxaca. Fred Vargas es referma com una de les veus narratives més potents d’Europa

FEM Ara llibres Quan surt la reclusa

 

Fred Vargas ignora les fronteres que sovint s’han volgut interposar entre la novel·la negra i la literària. És una gran escriptora!

 

'El risc més gran seria no llegir-la', diu Empar Moliner de la primera novel·la de Laura Pinyol

ara llibres isabel clara simo

 

La novel·la d’una de les grans de la nostra literatura, Isabel-Clara Simó

ara llibres cel plom

 

La vida de Neus Català, supervivent catalana dels camps d’extermini nazis, novel·lada per Carme Martí

bernat metge argonutiques II

 

La història dels herois que van fer-se a la mar per primer cop a fi d’anar a cercar un velló d’or màgic al llunyà país de la Còlquida

bernat metge poetica

 

El text sobre literatura més influent de la Grècia antiga

FEM els setze arbres del somme

 

Ha guanyat el premi dels llibreters a Noruega. El llibre recorre la vida de tres generacions marcades per la cruenta història d’Europa

FEM el llibre de la fusta

 

'El llibre de la fusta' ha venut més de 600.000 exemplars en 16 llengües a tot el món i ha situat l'autor com a un dels màxims exponents de la literatura noruega

FEM elogi maduresa

 

La maduresa com a punt àlgid de la vida, com el moment d’entregar-se generosament

FEM summits kilian

 

El nou llibre de Kilian Jornet. L'emoció i les gestes que han meravellat al món, ja a les llibreries!

FEM ara llibres rondissoni 1

 

Un recull de les millors receptes que el gran xef va deixar per a la posteritat, que Manel Guirado contextualitza en el moment històric complex que va viure.

FEM amsterdam la casa dels noms

 

Una novel·la d’una bellesa hipnòtica i poderosa, on el silenci és tan viu com implacable és la violència.

FEM el cami de les aigues

La nova novel·la de Carme Martí, després de l'èxit d''Un cel de plom', és un homenatge a les àvies treballadores

FEM atles huma

'L’atles humà cap a la independència. Les cares del procés' posa el punt de mira en persones que han eixamplat els nostres horitzons nacionals

FEM amsterdam lany de la plaga

Aquesta reedició de 'L’any de la plaga' s'avança a l’estrena de la seva versió cinematogràfica!

Ara Llibres Les virtuts del fracs

Molt sovint oblidem que, sovint, el fracàs és un pas necessari en el camí de la comprensió i de l’èxit!

Ara Llibres esport amb seny

Les claus per practicar esport de manera sana i saludable i assolir totes les metes que et proposis, explicades per Emma Roca, que fa més de quinze anys que competeix al màxim nivell internacional

Ara Llibres El mtode ikigai

Una eina que revolucionarà el teu futur, tot ajudant-te a entendre el passat, per viure el present com tu vols

Bernat Metge Tragdies Vol. VI

Amb aquest nou volum, la Bernat Metge continua el projecte d’edició de les obres completes d’Eurípides, el més jove dels tres grans poetes tràgics grecs

Bernat Metge Argonutiques vol. I

La història dels herois que van fer-se a la mar per primer cop a fi d’anar a cercar un velló d’or màgic al llunyà país de la Còlquida

FEM Llengua i patria

'Llengua i Pàtria', de Joan Coromines, recull tot un seguit de textos combatius -manifestos, discursos, articles i cartes- del lingüista més prestigiós de Pompeu Fabra ençà

FEM Ets un merda

'Et penses que tens tota la vida per davant i que no passa res si dediques les tardes a jugar a la Play, oi?' Descobreix aquest divertit manual de supervivència mental

FEM Hawaii meteor

Arriba en edició butxaca 'Hawaii Meteor', de Jair Domínguez

FEM La magia del dia a dia

'El diari de Marie Kondo', la coneguda autora de 'La màgia de l’ordre', és el quadern que t’ajudarà a aconseguir una vida més ordenada i gratificant

FEM El desgel

'El desgel' és la primera novel·la de Lize Spit. Un debut rotund i despietat, narrat amb pols ferm i mà dura

FEM ocea africa ara llibres

Xavier Aldekoa recorre el continent africà i ha estat testimoni de guerres fratricides, de fams silenciades i del sorgiment de noves nacions

portada arallibres futbolitica

El món com una pilota, la història com un partit de futbol: futbol i política es donen la mà per explicar-nos el món en què vivim

portada arallibres elboxeosesvida

Now Books publica una història de superació, la d'un lluitador 'carabanchelero' que va saber reorientar la seva vida gràcies a la boxa

portada arallibres itotaixocomespaga

Ferran Casas i Roger Tugas resolen en 100 punts clau tots els dubtes sobre la futura Hisenda catalana

portada arallibres materiagrisa

El sentit de l’humor, la ironia i l’esperit crític que caracteritzen l’escriptura de Teresa Solana es conjuguen amb mestria en aquest volum d’històries entrellaçades de temàtica negra

portada arallibres ahoraempiezatodo

Edició en castellà del llibre de Lluís Homar i Jordi Portals

portada arallibres lanostraveritat

L’autora de l’èxit 'La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey' evoca de nou l’encant i l’excentricitat d’un poble petit on viuen personatges extraordinaris

portada arallibres fillsdelnil

Xavier Aldekoa ha recorregut el Nil per descobrir-ne els habitants, les cultures i les tradicions i per denunciar la crueltat, la indiferència i la impunitat

portada arallibres larepublica

Antonio Baños publica el llibre del Dia 1 de la Independència, el del comptador a zero, el de la jove República Catalana

portada arallibres mariadelmarbonet

Celebrem els 50 anys de Maria del Mar Bonet dalt dels escenaris amb un recorregut en primera persona de la seva vida com a cantant

portada arallibres elmillorequip

Jordi Costa és un periodista convençut: el Barça dels darrers anys és el millor equip de la història

portada arallibres aracomenatot

Lluís Homar fa, en aquest llibre, un exercici molt valent de sinceritat. Homar parla obertament de la seva carrera i de la seva vida

portada arallibres belfondo

De l'autroa Jenn Díaz, Belfondo és un indret misteriós, un indret aïllat de la resta del món, on el temps transcorre amb un ritme particular

portada arallibres mareifilla

Edició de Butxaca de 'Mare i Filla' de Jenn Díaz. Una novel·la sobre els lligams familiars, les cambres pròpies, les cases amb jardí i les cases en penombra

portada arallibres llargimesdesal fem

Pietro Bartolo és el metge que acull en primera instància els migrants que arriben a l’illa de Lampedusa. Els assisteix, en té cura, i, sobretot, els escolta

portada arallibres embaras

Un divertit recorregut per l’embaràs i els primers mesos de la vida com a pares. Massa real per no veure-hi la nostra experiència

les paraules ferides

Una deliciosa i crua faula, ambientada en un règim dictatorial asiàtic, de ressonàncies corprenedores. El nou llibre de Jordi Sierra i Fabra ja a la teva llibreria!

la musa

Una història apassionant sobre l’ambició artística, el compromís polític, l’amor i el desig a partir de les vides de dues dones

un hort per ser feli

Vols convertir casa teva en un autèntic jardí comestible? Tant és l’espai que tinguis i on visquis! Enciams als balcons, tomàquets als terrats...

la mala dona

Una Barcelona de terror omple les pàgines d’aquesta intriga apassionant. La mala dona és la recreació novel·lada d’un fet històric: els terribles crims d’Enriqueta Martí, la vampira del carrer Ponent

farishta

La nova novel·la de Marc Pastor conjuga intriga i aventura per atrapar el lector i mantenir-lo aferrat sense treva a les seves pàgines

2112 vides aturades

La crisi dels refugiats en primera persona, per obrir els ulls a la nostra Europa. El llibre forma part de la campanya «Casa nostra, casa vostra»

En la piel del paciente coberta FEM 1

Arriba en castellà el llibre d'en Salvador Esquena. Un llibre valent que posa els metges davant del mirall, perquè metges i pacients es puguin tornar a mirar als ulls.

ara llibres la violacio de lucrecia

Luxúria, desig, culpa, mort... Un apassionant poema narratiu de William Shakespeare amb traducció de Salvador Oliva

ara llibres maristes

La crònica de la investigació periodística de l’escàndol de pederàstia en escoles religioses més important d’Espanya

ara llibres des del balco

Literatura d’alta volada, un crit de protesta, un homenatge

ara llibres born

Aquest llibre vol ser un recull representatiu de fets i personatges de la nostra història i de l’actualitat

ara llibres broklyn

 

L’elegant prosa de Colm Tóibín ens fa viatjar des d’Irlanda a Nova York a la meitat del segle XX

ara llibres boix

Un fons fotogràfic de rellevància indiscutible adquirit gràcies a la Comissió per la Dignitat i les aportacions de 47 particulars, la revista Sàpiens i Ara Llibres

Ara llibres   50 batalles

Descobreix els combats que han format la nació catalana

ara llibres torralba

Francesc Torralba reivindica l’art de saber dir no

Ramon Gener

Ramon Gener torna a les llibreries amb música, memòria i vida

Ara Llibres   Natza Farré

Natza Farré, una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que reivindica el feminisme

2002 lafelicitatdespresdelordre img

Marie Kondo torna per ordenar i organitzar cadascun dels teus espais

Amsterdam tot queda en familia

El bestseller de la nord-americana Cynthia D’Aprix, una novel·la addictiva i embriagadora

ara llibres marat

La revista que uneix a tots els Súpers!

ara llibres sa meu mare

 

Un regal de Pau Riba a la seva mare, un amorós homenatge partint dels darrers temps compartits

ara llibres maternitat elna

 

La vuitena edició d’una història que ha emocionat milers de lectors

cuina llibre a z

 

Una obra rigorosa, en set volums, per homenatjar la gastronomia del nostre país

FEM ARA LLIBRES CORRER O MORIR

 

Una filosofia de vida. Més de vint edicions en català, traduït a quinze llengües

amsterdam climent

 

L’última novel·la del Premi Crítica Serra d’Or Josep Maria Fonalleras

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar Com configurar