La revista 'Descobrir' celebra la publicació del número 250

Gairebé vint-i-dos anys després del seu naixement, la revista Descobrir arriba aquest mes de desembre al número 250. I ho celebra amb una edició especial que conté 250 propostes d’indrets sorprenents dels Països Catalans a visitar, a més d’un espectacular dossier central dedicat a les Valls d’Àneu i protagonitzat per Ivana Miño, Roger de Gràcia i Carme Ruscalleda.

 

Descobrir va néixer l’any 1997 i, en aquests més de 21 anys, ha viatjat a tots els territoris de parla catalana, però sempre des d’una mirada cultural i pròpia del país. Actualment compta amb una difusió mitjana de 12.000 exemplars i 55.000 lectors.

 

Fidel a la idea de posar en valor el patrimoni del país, la revista Descobrir 250 convida als lectors a prendre nota d’indrets sorprenents i poc coneguts, que van molt més enllà dels tòpics i que de ben segur que us agradaran. La selecció inclou des d’ermites i estanys fins a palaus, viles closes, jaciments arqueològics, boscos i camins històrics.

 

I també per celebrar l’efemèride, l’equip ha convidat a Ivana Miño, Carme Ruscalleda i Roger de Gràcia a fer una escapada a les Valls d'Àneu perquè gaudissin de la seva natura, el seu patrimoni i la seva gastronomia. Els redactors Òscar Marín, Jaume Barrull i Núria Garcia Quera, i el fotògraf Òscar Rodbag van capturar les experiències que hi van viure, i són les que es recullen en el número 250.

 

Esperem que en gaudiu!


Home Page