Alessandro Baricco dóna la benvinguda al Festival 'Clàssics' amb una conferència sobre la bellesa

La Casa dels Clàssics inaugura el primer Festival Clàssics amb una conferència sobre La Bellesa a càrrec de l’escriptor Alessandro Baricco. Aquesta conferència serà el manifest fundacional del festival en la que deu artistes de diferents disciplines s’hi inspiraran per presentar creacions entorn dels clàssics i la bellesa l'octubre del 2019.


L’escriptor pronunciarà una conferència sobre la bellesa i els clàssics, acompanyat d’una lectura dramatitzada de fragments de la seva obra Homer. Ilíada. per part de la Clara de Ramon i Marc Rius. Novel·lista, dramaturg i periodista italià, Baricco és reconegut internacionalment per obres com Seda i la seva versió de la Ilíada; amb un estil que sap oscil·lar entre el somni i la realitat, és un mestre en l’art de crear narracions que captiven el públic.


La Casa dels Clàssics és una institució sorgida de la Bernat Metge que promou la creació, el pensament i la difusió dels clàssics universals. Impulsada pel Grup Som, La Casa dels Clàssics és també un espai d’irradiació social i cultural, que reivindica la vigència dels clàssics de tots els temps i els divulga en tots els llenguatges i formats possibles, entre un públic ampli, divers i transversal.

 

L'acte se celebrarà el proper diumenge 25 de novembre a les 17:30 h a l'Institute for Advanced Architecture of Catalonia, a Barcelona.

Vols venir a la conferència? Reserva la teva entrada


Home Page