Notícies

Nou Consell Rector del Grup Som

El Grup Som inicia una nova etapa. Els socis i sòcies han escollit avui, en el marc de l’Assemblea, el nou Consell Rector que liderarà el grup els propers quatre anys. Jordi Creus pren el relleu en la presidència de la cooperativa a Oriol Soler, qui assumeix el càrrec de Director General. 

 

La candidatura encapçalada per Jordi Creus valora molt positivament la feina feta i assumeix el repte de fer créixer el projecte i aconseguir que tingui el ressó necessari per seguir sent una peça clau del món cultural català del segle XXI. Fer productes culturals de qualitat, posar al centre les persones, implicar els usuaris i reforçar els valors cooperatius són alguns dels objectius que Creus ha destacat d'aquesta nova etapa, que vol continuar la feina feta durant els últims anys.

 

Els membres de la candidatura encapçalada per Jordi Creus són: Roser Sebastià, Gerard Birbe, Montse Eras, Joan Carles Girbés, Francesc Mitjavila, Maika Pascual, Clàudia Pujol, Marc Roma i Myriam Soteras. Una candidatura paritària, amb un 50% de relleu i formada per persones vinculades a les diferents cooperatives del grup.

 

Durant l'Assemblea, on hi han participat 69 persones sòcies i treballadores, també s'ha fet balanç dels últims mesos i s'han apuntat els reptes concrets de cada àrea de treball. A més, algunes companyes i companys han compartit amb la resta els projectes més novedosos entre els quals s'hi compten temes relacionats amb els clàssics, la gastronomia, el futbol o la premsa de proximitat.