Notícies

La Col·lecció Bernat Metge, disponible a Abacus Cooperativa

Els 421 volums de clàssics grecs i llatins que conformen la Col·lecció Bernat Metge tindran presència permanent als establiments d'Abacus de Barcelona (Balmes), Terrassa, Girona (Centre) Tarragona i Lleida, i també estan disponibles a la resta de botigues per encàrrec.


L’acord entre el Grup Som i Abacus Cooperativa forma part de l’estratègia de Som d’aproximar la col·lecció de clàssics grecs i llatins a un públic més ampli. Amb aquesta mateixa voluntat de facilitar-ne l’accés als lectors per fer-ne créixer l’abast social, el Grup Som va renovar el web bernatmetge.cat per permetre l’adquisició de volums online.

 

La col·laboració entre totes dues cooperatives es va fer públic ahir en un acte a Girona, amb la presència de l'editor de la Col·lecció Bernat Metge, Raül Garrigasait; l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i l'escriptor i filòleg, Josep Maria Fonalleras. Per Miquel Àngel Oliva, director general d’Abacus Cooperativa, l'acord és una "gran oportunitat per seguir ampliant els horitzons de les obres clàssiques i reivindicar-ne la seva importància".