Notícies

El Grup Som forma part del nou Consell Rector de la Federació de Cooperatives del Treball

L’Assemblea de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya va escollir divendres 11 de maig les 20 cooperatives que formaran el nou Consell Rector. Entre aquestes cooperatives hi ha el Grup Som, representat per Marc Roma. El nou Consell Rector compta amb 8 cooperatives que ja estaven a l’anterior mandat i, els propers dies, presentarà els diferents càrrecs.


Aquestes són les 20 cooperatives, i les persones que les representen, que van obtenir més vots a les eleccions: Actua, Sònia Cruz; Camper Diem Sabadell, Ester Diaz; Col·lectiu Ronda, José Valentín Valencia; Coop 57, Raimon Gassiot; Delta, Col.lectiu de professionals pel desenvolupament infantil, Gemma García; Doble Via, Serveis socioeducatius, Juan José Ramírez; Grup Ecos, Carme Giménez; Eduvic, Adela Camí; El Timbal, Centre de formació i creació escènica, Mireia Font; Els Caus, Turisme sostenible i cooperatiu, Ferran Martínez; Gramagraf, Joan Ramon Surinyà; L’Esguard, Anna Puig; La Ciutat invisible, Ivan Miró; Sambucus, Mireia Franch; Sepra, Servei de prevenció integral, Guillem Llorens; Som, Marc Roma; Suara Cooperativa, Tomàs Llompart; Tàndem Social, Jaume Oller; TEB Gestió Empresarial, Artur Feijóo; i Transports Urbans de Sabadell, TUS, Luís Carlos de la Concepción.


La trobada anual va ser una de les més multitudinàries, segons informa la pròpia federació, amb un total de 126 cooperatives acreditades i 180 assistents, entre els quals hi havia cooperatives i persones convidades.