Notícies

Torna el concurs “El Monument favorit dels catalans”

Les revistes Descobrir i Sàpiens, juntament amb l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural i el programa Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio han posat en marxa la tercera edició del concurs “El Monument Favorit dels Catalans” per decidir quina és la icona patrimonial de Catalunya del 2018. El concurs es vehicula a través del web monumentfavorit.descobrir.cat i consisteix en una votació oberta al públic estructura en diferents fases eliminatòries.


El passat 12 d’abril, va començar la segona fase del concurs per decidir la icona patrimonial de Catalunya del 2018. Al programa Estat de Gràcia, de Catalunya Ràdio, en Joan Morales, director de la revista Descobrir, va fer públics els 12 monuments finalistes que passen a aquesta segona fase eliminatòria. Pots recuperar aquí l'àudio del programa.


Els dotze finalistes són el pòrtic de Santa Maria de Ripoll, el castell de Montsoriu, el recinte emmurallat de Montblanc, la cartoixa d'Escaladei, el poblat ibèric d'Ullastret, el monestir de Santa Maria de Vallbona, les Reials Drassanes de Barcelona, el Vapor Aymerich, el castell de Mur, el poble vell de Corbera d'Ebre, el monestir de Sant Cugat i el monestir de Sant Pere de Rodes. 


En aquesta segona fase, els concursants hauran d'escollir quatre semifinalistes, que s'enfrontaran entre ells en dues semifinals: la primera, entre els dies 19 i 26 d'abril, i la segona, entre els dies 26 d'abril i 3 de maig. La fase final entre els dos guanyadors d'aquestes dues semifinals es disputarà del 3 al 10 de maig. La gran final es farà el mateix 10 de maig, en directe al magazín de les tardes de Catalunya Ràdio.

 

Vota la teva opció favorita a través del web monumentfavorit.descobrir.cat.