Notícies

Som Contrapunt llança set noves capçaleres al Vallès Oriental

La cooperativa Som Contrapunt llança el proper 22 de març noves capçaleres a set municipi del Vallès Oriental i completa, així, una oferta informativa de nou setmanaris locals i un de comarcal.

 

Després de més de disset anys dedicats al periodisme local, d’haver rebut prestigiosos premis de comunicació i d’haver-se situat com a mitjans líders en tirada i audiència al Vallès Oriental a través de les seves tres capçaleres - Contrapunt, AraGranollers i AraVallès -, la cooperativa ha decidit fer un pas endavant i començar una expansió pel territori, en una clara aposta pel periodisme de proximitat. 


Així, a partir d’aquest mes de març, tindran el seu propi diari digital els municipis de Parets, Montmeló, Montornès, Martorelles, Sant Fost, la Llagosta i les Franqueses, que se sumen a Mollet i Granollers. A més, sis d’aquests municipis tindran també la seva respectiva edició en paper, que es distribueix setmanalment amb una portada personalitzada. Aquests municipis són Mollet, Granollers, Parets, Montornès, la Llagosta i les Franqueses.r.

 

La cooperativa SomContrapunt reforça així el seu projecte comunicatiu, líder al Vallès Oriental amb 28.000 exemplars setmanals de les edicions en paper (fins ara n’eren 24.000), sumats als 85.000 usuaris únics mensuals registrats en els digitals i més de 1.500 punts de distribució. I amb l’objectiu de ser reconeguts a la comarca com a un empresa editorial, han unificat totes les marques sota el paraigües de Som. Per tant, a partir del 22 de març, Contrapunt es dirà SomMollet, AraGranollers es dirà SomGranoller i AraVallès es dirà SomVallès.

 

 

Notícia Imatge expansió contrapunt