Notícies

L'últim debut literari d’Amsterdam, entre els més venuts!

La periodista Laura Pinyol ha entrat a la llista setmanal de llibres més venuts que fa pública el Gremi d'Editors i a la llista d’Abacus amb la seva primera novel·la El risc més gran, publicada pel segell de ficció Amsterdam de Som Ara Llibres.

 

El risc més gran és una novel·la de fugida i afirmació, en la que l’abisme de la incomunicació està sempre a un pam del camí que recorren els seus protagonistes. La Júlia, una dona de trenta-quatre anys i mare de dos fills, es trasllada a viure a Prat de Comte, a la Terra Alta. Ho fa després d’una trencadissa emocional i amb la sensació d’haver quedat atrapada en una teranyina que els altres han teixit per a ella. Lluny de ciutat, la Júlia ha d’aprendre a conjugar la seva vida amb els buits que han deixat les persones que s’estima —la mare carismàtica, el marit distanciat, l’amant esquívol, la seva amiga Tona—, endreçar els records i sobreposar-se a les incerteses.

 

Un dels objectius d'Amsterdam és descobrir i potenciar noves veus narratives en català. Així, sota el segell Amsterdam han debutat, per exemple, Carme Martí, amb Un cel de plom; Maria Escalas, amb Abans que el teu record es torni cendra o Teresa Muñoz amb Com si fos ahir. Tres grans veus de la literatura catalana que han aconseguit seduir milers de lectores i lectors.