Notícies

'Sàpiens' acompanya el rellançament de la revista amb un nou web

Sàpiens estrena web! Després de 8 anys i de milers de notícies publicades, el portal web de la revista Sàpiens es renova amb aposta per un disseny clar i net, on els continguts segueixen sent els protagonistes. La publicació del nou portal acompanya el rellançament de la revista, que ha arribat aquest mes de febrer al quiosc totalment renovada.


Al nou web, si bé els continguts principals seguiran vinculats a la història de Catalunya, les efemèrides i les curiositat prenen protagonisme. Així, setmanalment es farà una selecció de fets curiosos i es compartirà amb forma d’anècdota. I a més, hem posat en marxa la secció ‘preguntes i respostes’ i els ‘quizzes’, farcits d’aquestes anècdotes i curiositats, i que serviran per posar a prova els vostres coneixements.


L’estructura del web és ben senzilla i gira al voltant de dos gran eixos, disponibles al menú superior: ‘èpoques’ i ‘temes’. Al primer, hi trobareu les grans èpoques en què es divideix la història, a més de dues d’extra: Catalunya 1714 i guerra civil i franquisme, que són els continguts més consultats al llarg d’aquests 8 anys. A temes, hi trobareu territoris, personatges, batalles i guerres.


El disseny i la usabilitat del web estan al servei dels continguts. El dissenyador Cesc Fàbregas ha primat la “senzillesa, la llegibilitat i la personalitat pròpia”, i ha treballat colze amb colze amb en Sergi Panisello, membre de l’equip de Bab, i Caterina Úbeda, cal de mitjans digitals de Som Sàpiens Publicacions. Esperem que en gaudiu del nous sapiens.cat!