Notícies

L'equip de serveis a tercers de Som Sàpiens Publicacions posa el coneixement i experiència dels professionals de la casa al servei d'altres marques. Ara fa cinc anys vam emprendre el repte de crear tots els continguts per a la pàgina web de Gallina Blanca especialitzats en gastronomia i cuina, amb receptes pensades per gaudir dels seus productes, il·lustrades amb fotografies i acompanyades d’articles informatius. A més a més, durant aquest temps, hem creat vídeo-receptes especials, com les del Nadal del 2017.

Llegeix més...

Les dues darreres produccions de Som Batabat emeses per TV3 s’han situat entre els continguts més vistos el dia de la seva emissió. El reportatge Plegar la manta, que es va poder veure el passat 3 de desembre al 30 minuts, va ser el quart programa més vist del dia. I L’últim gegant d’Europa, el documental que es va emetre el passat 29 de novembre al programa Sense Ficció, va ser líder de la seva franja horària, que és el prime time, i va aconseguir registrar 305.000 espectadors i un 11% de quota de pantalla, tot situant-se en el segon millor programa a nivell de resultats de la temporada. Enhorabona!

Kilian Jornet acaba el 2017 fent balanç dels últims cinc anys amb el llibre que recull les fotografies més espectaculars, les vivències i els valors del projecte Summits Of My Life. De moment, el llibre està disponible en català i castellà, però els drets ja han estat venuts a França, Itàlia, Noruega i Polònia, i ha despertat gran interès en molts altres països com Gran Bretanya. 

Llegeix més...

El confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, del restaurant Cèntric Gastrobar del Prat de Llobregat, representant la IGP Pollastre i Capó del Prat, ha estat el guanyador de la segona edició del concurs el Plat Favorit dels Catalans, organitzat per la revista CUINA amb el suport de Catalunya Ràdio.

Llegeix més...

Després de l’èxit d’Un cel de plom, Carme Martí torna a les llibreries amb la novel·la El camí de les Aigües, un homenatge a les àvies treballadores, que ens descobreix la vida de la cuinera Maria Badia al llarg del segle XX a partir de la mirada de la Laura en l’actualitat. Recepta a recepta, vivència a vivència, El camí de les Aigües ens proposa un viatge carregat d’olors i de sabors a les nostres arrels, a la nostra infantesa. Una novel·la memorable!

Llegeix més...