Notícies

Comencem l'any 2018 emplaçant-vos a assistir a la conversa al voltant de la Poètica d'Aristòtil que se celebrarà el proper dimecres 10 de gener a les set del vespre a la llibreria Alibri de Barcelona. L'editor de la Bernat Metge, Raül Garrigasait, compartirà taula amb l'escriptora Núria Perpinyà i el professor de Filologia Grega a la Universitat de Barcelona, Xavier Riu, per reflexionar al voltant del text sobre literatura més influent de la Grècia Antiga.

Llegeix més...

L'equip de serveis a tercers de Som Sàpiens Publicacions posa el coneixement i experiència dels professionals de la casa al servei d'altres marques. Ara fa cinc anys vam emprendre el repte de crear tots els continguts per a la pàgina web de Gallina Blanca especialitzats en gastronomia i cuina, amb receptes pensades per gaudir dels seus productes, il·lustrades amb fotografies i acompanyades d’articles informatius. A més a més, durant aquest temps, hem creat vídeo-receptes especials, com les del Nadal del 2017.

Llegeix més...

Les dues darreres produccions de Som Batabat emeses per TV3 s’han situat entre els continguts més vistos el dia de la seva emissió. El reportatge Plegar la manta, que es va poder veure el passat 3 de desembre al 30 minuts, va ser el quart programa més vist del dia. I L’últim gegant d’Europa, el documental que es va emetre el passat 29 de novembre al programa Sense Ficció, va ser líder de la seva franja horària, que és el prime time, i va aconseguir registrar 305.000 espectadors i un 11% de quota de pantalla, tot situant-se en el segon millor programa a nivell de resultats de la temporada. Enhorabona!

Kilian Jornet acaba el 2017 fent balanç dels últims cinc anys amb el llibre que recull les fotografies més espectaculars, les vivències i els valors del projecte Summits Of My Life. De moment, el llibre està disponible en català i castellà, però els drets ja han estat venuts a França, Itàlia, Noruega i Polònia, i ha despertat gran interès en molts altres països com Gran Bretanya. 

Llegeix més...

El confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, del restaurant Cèntric Gastrobar del Prat de Llobregat, representant la IGP Pollastre i Capó del Prat, ha estat el guanyador de la segona edició del concurs el Plat Favorit dels Catalans, organitzat per la revista CUINA amb el suport de Catalunya Ràdio.

Llegeix més...