A la descoberta dels micropobles de Catalunya

Nil Camprubí

Una tercera part dels municipis catalans tenen menys de 500 habitants. Són els micropobles i hem preparat un cicle de visites per descobrir-los. Vota i fes-lo possible! Així ens podràs acompanyar un cap de setmana i conèixer millor la Catalunya menys transitada.

vota aquest projecte

Votació tancada - 812 Vots
8120

Ara és demà

Andrea Jiménez i Mariona Cortadellas

Ara és demà és una web-app que permet localitzar a Barcelona els serveis i botigues que tenen com a base un consum ecològic i responsable com a alternativa a l’estil de vida i consum actual.


vota aquest projecte

Votació tancada - 453 Vots
4530

Bernat Metge, Casa dels Clàssics

Sira Abenoza

El projecte Bernat Metge, Casa dels Clàssics, vol ser un moviment de defensa i revitalització dels clàssics per apropar-los a la societat. Arribant a les escoles, als teatres, al carrer o als mitjans volem recordar d’on venim, humanitzar la cultura i ser font d'inspiració a l’hora d’imaginar el nou país, l'Europa i el món que volem.

vota aquest projecte

Votació tancada - 149 Vots
1490

El Secret Atòmic de Franco

Cristina Muelas

Ajuda'm amb el teu vot a destapar una part oculta de la història del franquisme, on el territori català n'era una peça angular. "El Secret Atòmic de Franco" és el documental que donarà a conèixer aquest fragment de la història que ens ha estat amagat. Fes-ho possible!

vota aquest projecte

Votació tancada - 1742 Vots
17411

Fem història

Víctor Farradellas

Recordar el passat és una necessitat que han tingut sempre els éssers humans, però cada generació ha trobat una manera diferent de fer-ho. 'Fem història' és un projecte que pretén portar la divulgació històrica a la xarxa, aprofitant tot el potencial que Internet posa al nostre abast. Ens hi ajudes?

vota aquest projecte

Votació tancada - 120 Vots
1200

Ginger

Laura Castells, Lara Vazquez, Aina Canyelles i Cristina Bosch.

Ginger és un magazine digital l’objectiu del qual és donar a conèixer el dia a dia de les exposicions, espais o artistes que formen part de la cultura alternativa (o cultura de base) de la ciutat de Barcelona. Volem ser l'altaveu d'una comunitat viva que està a l'ombra, projectar allò que no s'ensenya per així fer la cultura més forta.

vota aquest projecte

Votació tancada - 72 Vots
720

La meva primera guia d'aventures

Cecilia Lorenzo Gibert

A prop de casa hi ha llocs increïbles on tu i la teva família podreu ser protagonistes d’històries al·lucinants.
Amb aquesta col·lecció de quaderns de viatge adreçada a nens i nenes d’esperit aventurer i curiós, descobriràs Catalunya de la millor manera: vivint una aventura. Preparat/ada?

vota aquest projecte

Votació tancada - 367 Vots
3670

La tornada

Rocío Rodríguez, Pau Planas

Us imagineu una actuació musical, en format completament acústic, al mig de la Fageda d'en Jordà? O sobrevolant amb globus La Garrotxa? Volem fer-ho realitat amb un nou programa de televisió digital que omplirà de música els espais més especials i espectaculars de les comarques de Girona.

vota aquest projecte

Votació tancada - 629 Vots
6290

Legiland

Jordi Sardiña

Voleu que els vostres fills adquireixin l’hàbit per la lectura a través de les noves tecnologies? La resposta és Legiland, una plataforma educativa digital per fomentar la lectura entre els nens de 10 a 16 anys, tant a casa com a l’escola, a través de la ludificació

vota aquest projecte

Votació tancada - 100 Vots
1000

Literaviva

Xavier Rull

Literaviva són apps de rutes literàries (a seguir amb mòbil o tauleta) sobre novel·les ambientades en llocs reals. L'usuari va a diversos indrets on passa l'acció i, a cada indret, escolta fragments de la novel·la (descripcions o diàlegs) que tenen lloc allà. Viu la literatura d'una altra manera!

vota aquest projecte

Votació tancada - 117 Vots
1170

On anem ara?

Hotel Lotus

Una App que a temps real t’avisa al mòbil d’activitats per fer al Priorat, una agenda cultural online que té en compte el dia concret, l’hora i el clima per recomanar-te què fer. El Priorat està creixent a nivell turístic, però la informació cultural encara no arriba als turistes.

vota aquest projecte

Votació tancada - 62 Vots
620

Parets que parlen

Anna-Priscila Magriñà

Arxivers, botiguers, periodistes, enginyers, cambrers, lletraferits o amants de la història jubilats. El seu objectiu? Explicar-nos la història dels nostres carrers des dels nostres carrers: aquí va néixer tal, allà va treballar qual... per aprendre què va passar en els escenaris que trepitgem cada dia.

vota aquest projecte

Votació tancada - 79 Vots
790

Petjada catalana: una altra manera de viatjar

Marta Faixedas

T'imagines una altra manera de viatjar? Descobreix el món a través de l'empremta catalana. Segueix les diverses rutes que et proposa la col·lecció de guies de la Petjada Catalana. Podràs conèixer altres països i cultures a través de les històries de catalans i catalanes que hi han deixat petjada.

vota aquest projecte

Votació tancada - 1620 Vots
16200

Res a fer

Ester Marcos Jordà, Xandra Troyano Gontà, Abel Granda Paz, David Pararols Torregrossa

Agenda cultural per a qui no té Res a Fer. Ajuda i difusió a promotors culturals. Tota l'activitat cultural i de lleure de la comarca en un sol portal. Ens ajudes?

vota aquest projecte

Votació tancada - 119 Vots
1190

Somcultura.org

Toni Quero

Somcultura vol esdevenir el portal cultural líder en català. Un nou mitjà fresc, atractiu i visual, on trobaràscontinguts propis i de qualitat de totes les disciplines artístiques i en tots els formats. Un espai d'actualitat i reflexió, però sobretot lliure, on tothom és benvingut. Vota Somcultura!

vota aquest projecte

Votació tancada - 54 Vots
540

Take it easy

Daniel Gutiérrez

Take it easy és un programa de viatges. Gravat i relatat en primera persona per un viatger independent. I és bilingüe català-anglès. És una aposta per apropar l’espectador a l’ús de l’anglès (simple i fàcil) que utilitzem molts no natius quan viatgem pel món. Next destination: the Balkans.

vota aquest projecte

Votació tancada - 421 Vots
4210