Som una empresa de premsa gratuïta i mitjans digitals d’àmbit local i comarcal que tenim com a objectiu principal el contacte de proximitat amb els nostres lectors.

 

Des de Contrapunt, som referents en l’àrea del Vallès Oriental on oferim als ciutadans les següents capçaleres:


CONTRAPUNT - DIARI DE MOLLET I BAIX VALLÈS
Un exponent de premsa gratuïta nascut l'any 2001 que fa confluir la tradició i rigor periodístic de la premsa comarcal amb la capacitat de penetració de les publicacions gratuïtes. S’edita cada divendres amb 12.00 exemplars per edició (auditats pel segell OJD-PGD) i s'ha situat com la capçalera gratuïta líder en lectors a tot el Vallès Oriental (dades de l'Estudi General de Mitjans).
Ha estat guardonada amb el premi a la millor iniciativa empresarial de Mollet (2002) i va ser la primera capçalera gratuïta en rebre el Premi Tasis-Torrent de la Diputació de Barcelona a la millor publicació local i/o comarcal de Catalunya. La publicació compta també amb versió electrònica CONTRAPUNT.CAT.


ARAGRANOLLERS
Amb les mateixes característiques que el setmaanri Contrapunt, la publicació neix l'any 2015 per cobrir un buit informatiu a la capital de la comarca. S'edita cada dijous, amb 12.000 exemplars que es distribueixen de forma intensiva a Granollers i als municipis de la seva àrea d'influència (Canovelles, la Roca, Cardedeu i les Franqueses). És la capçalera auditada amb major tirada de tot el Vallès Oriental. La publicació compta també amb versió electrònica ARAGRANOLLERS.CAT.


ARAVALLES.CAT
Diari digital del Vallès Oriental. Portal de referència a la comarca que gestiona Contrapunt SCCL des de finals de 2011. Disposa d'un centenar d’opinadors i diversos blogs.Va rebre el Premi Eugeni Xammar de Comunicació en la Festa de les Lletres Catalanes d'Òmnium al Vallès Oriental.
Contrapunt també explota i ha gestionat publicitàriament mitjans per a tercers (televisió, revistes i publicitat exterior) i ofereix serveis editorials de diversa índole (impressió, disseny, producció de continguts).
Contrapunt SCCL forma part a través del seu conseller delegat, Ramon Torrents, de la junta de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC).


Consulta els webs de les nostres capçaleres:


CONTRAPUNT - DIARI DE MOLLET I BAIX VALLÈS


ARAGRANOLLERS


ARAVALLES.CAT