Notícies

Kilian Jornet acaba el 2017 fent balanç dels últims cinc anys amb el llibre que recull les fotografies més espectaculars, les vivències i els valors del projecte Summits Of My Life. De moment, el llibre està disponible en català i castellà, però els drets ja han estat venuts a França, Itàlia, Noruega i Polònia, i ha despertat gran interès en molts altres països com Gran Bretanya. 

Llegeix més...

El confit de pota blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, del restaurant Cèntric Gastrobar del Prat de Llobregat, representant la IGP Pollastre i Capó del Prat, ha estat el guanyador de la segona edició del concurs el Plat Favorit dels Catalans, organitzat per la revista CUINA amb el suport de Catalunya Ràdio.

Llegeix més...

Després de l’èxit d’Un cel de plom, Carme Martí torna a les llibreries amb la novel·la El camí de les Aigües, un homenatge a les àvies treballadores, que ens descobreix la vida de la cuinera Maria Badia al llarg del segle XX a partir de la mirada de la Laura en l’actualitat. Recepta a recepta, vivència a vivència, El camí de les Aigües ens proposa un viatge carregat d’olors i de sabors a les nostres arrels, a la nostra infantesa. Una novel·la memorable!

Llegeix més...

Des del seu naixement l’any 2003, l’empresa editorial SOM Sàpiens Publicacions s’ha convertit en un dels principals creadors de continguts de Catalunya. A més de les seves reconegudes capçaleres (Sàpiens, Descobrir Catalunya, Cuina…), el grup cooperatiu català també elabora i comercialitza continguts editorials d’alta qualitat per a tercers, en paper i on-line.

Llegeix més...