La revista DESCOBRIR va rebre el passat dijous 20 d'abril el premi Alimara Mass Media com a reconeixement de la seva contribució a la promoció turística. Els premis Alimara els atorga des de fa trenta-tres anys el Grup CETT, el Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

Llegeix més...

SOM ha donat la benvinguda a la nova etapa de la Col·lecció Bernat Metge amb un acte de celebració del seu 95é aniversari, centrat en una conferència del Premi d'Honor de les Lletres Catalans, Joan Francesc Mira. L’acte ha comptat amb l’assistència de més de 250 persones i les intervencions del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras; el conseller de Cultura, Santi Vila; el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró; el president de SOM, Oriol Soler, i el director editorial d’Ara Llibres, Joan Carles Girbés.

Llegeix més...

El proper dimecres 22 de març celebrem els 95 anys de la Bernat Metge. L'acte consistirà en una conferència del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, Joan Francesc Mira, i comptarà amb les intervencions de Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària "La Caixa"; Santi Vila, conseller de Cultura i Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat de Catalunya.

Llegeix més...

El proper número de la revista Sàpiens, que arriba avui als quioscos, va acompanyat d’un document sonor extraordinari: un cd amb la gravació de la part final del procés de Burgos, el judici sumaríssim contra 16 persones acusades de pertànyer a ETA que va tenir lloc el desembre del 1970 a la capital castellana. Aquest consell de guerra va provocar mostres de rebuig a la dictadura tant dins de l’Estat espanyol com, sobretot, a nivell internacional, on la ja feble credibilitat del règim va quedar tocada de mort.

Llegeix més...